Det kombinerte event- og reklamebyrået NoSleepTillBrooklyn har hentet Lasse Mila (30) som ny prosjektleder for brand activation, eller merkevareaktivisering, der han får ansvaret for noen av byråets eventer som blant annet Palmesus.

- Lasses profil og personlighet passer perfekt inn i en omskiftelig og delvis kaotisk verden der vi hjelper ambisiøse merkevarer med meget varierte virkemidler for å vinne i markedet. Hans erfaring og interesser vil styrke vår fart, organiseringen og produksjon, sier faglig ansvarlig Aris Theophilakis til Kampanje.

Mila melder overgang fra Opinion hvor han i over fire år har jobbet som prosjektleder og markedskoordinator, men sier i en melding at han har hatt «et ønske om å rendyrke mer kreative prosjekter innen eventfaget»

- Jeg har fulgt med på NoSleepTillBrooklyn fra starten, og de er unike både i den måten de jobber integrert på fra strategi til event og den porteføljen de har. Her finnes alt fra mote, skjønnhet, finans, forsikring, øl, eiendom, industri, oppdrett og transport, så summen av dette gjorde det lett å si ja, sier Mila.

NoSleepTillBrooklyn teller i dag rundt 25 årsverk og hadde 50 millioner i omsetning i 2022 med plussresultat på bunnlinjen. Byrået har kontorer i Kristiansand og Oslo.

- Lasse fikk sin ilddåp i sommer da han hospiterte som prosjektleder for oss på Palmesus med ganske heftige produksjoner for Red Bull og VG, sier Viktoria Stensrud, Head of Activation i NoSleepTillBrooklyn.