Merkevaren kommer nå i ny drakt og med et nytt kommunikasjonskonsept.

– Royal står bak markedets bestselgere på både småis og boksis. Å befeste disse posisjonene gjennom å minne forbrukere på hvem vi er og hva vi står for, er grunnen til at vi nå går bredt ut med ny kampanje, forteller markedssjef i Diplom-Is, Renate Wiig, i en pressemelding. 

Kampanjen fokuserer på at man kan klare mye når belønningen er Royal-is. Enten man er i en lengre dåp eller en kjedelig dugnad, er budskapet i kampanjen tydelig - så lenge Royal venter i andre enden er det verdt det.

Bak de nye filmene står det kreative teamet Joachim Bjørndahl og Fredrik Omre i Nord DDB.

– Vi har utarbeidet en merkevarerolle som gir oss et tydelig utgangspunkt å snakke ut fra, og på den måten kan vi lage reklame som fungerer på tvers av budskap, målgrupper og kampanjer. Royal er et godt eksempel på et samarbeid der kunde og byrå drar i samme retning, sier rådgiver i Nord DDB, Guri Berndtsson Sanders, i pressemeldingen.