Kampanje Media AS står ansvarlig for nettstedets behandling av personvernopplysninger. Som bruker av nettstedet samtykker du til innhenting og behandling av data, med mindre annet er spesifisert.

Her kan du lese om hvordan og hvorfor vi samler inn data om våre brukere.

Hvorfor lagrer vi informasjon om våre brukere?
Vi lagrer informasjon om våre brukere fordi vi ønsker å gi våre lesere mest mulig relevant innhold og en god brukeropplevelse. Dette innebærer at vårt system vil gjenkjenne brukerne, slik at innholdet kan tilpasses den enkelte. Videre innhenter vi og analyserer data om bruksmønster, slik at vi hele tiden kan utvikle og forbedre tjenestene våre. Informasjonen vi samler inn brukes også til å analysere og rapportere trafikken til Kampanje.com.

Slik innhenter vi opplysninger om våre brukere
Kampanje benytter informasjonskapsler (cookies) for å innhente informasjon om brukerne. Vi samler inn informasjon fra enheten du bruker når du besøker vårt nettsted, som for eksempel informasjon om IP-adresse, operativsystem, nettleser og nettverk. Kampanje bruker statistikk om besøkende og trafikk på nettsted i aggregert form, for eksempel informasjon om antall visninger av artikler, antall brukere og navigasjonsmønster. Slik statistikk inneholder ikke informasjon som kan knyttes direkte til deg.

Kampanje benytter seg av teknologien til Google Analytics, for å analysere, rapportere og tilpasse våre tjenester slik at de blir mest mulig relevante for deg som bruker.

Profil på Kampanje.com
Når du registrerer din profil på Kampanje samles det personlig informasjon om deg enten fra selve registreringen eller ved at vi på annen måte ber deg frivillig om å gi slik informasjon. Dette kan være for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Vi bruker personopplysningene til å gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og til å kunne kommunisere med deg om disse. Videre bruker vi personopplysningene til å kunne tilpasse innholdet vi tilbyr til dine interesser, analysere markedstrender, og forbedre vårt innhold og våre tjenester. Kampanje kan også kombinere personopplysninger innhentet fra deg med informasjon fra andre av våre tjenester eller tredjeparter for å gi en bedre brukeropplevelse, blant annet for å tilpasse innhold spesielt for deg.

I tillegg til informasjonen du oppgir ved registrering av din Kampanje-profil vil DIBS registrere din betalingshistorikk og kortnummer (lagres sikkert og kryptert hos tredjepart). Du kan til en hver tid avslutte/endre ditt abonnement ved å logge inn med brukernavn og passord. Her kan du også korrigere, supplere eller slette informasjonen du har lagt inn.

Abonnenter på Kampanjes nyhetsbrev
Når du melder deg på vårt nyhetsbrev gjennom påmeldingslenken på våre nettsteder samles det personlig informasjon om deg fra selve registreringen eller ved at vi på annen måte ber deg frivillig om å oppgi slik informasjon.

Dette kan være for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer og yrkestittel. Vi bruker personopplysningene til å gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å kunne kommunisere med deg om disse. Videre bruker vi personopplysningene for å kunne tilpasse innholdet vi tilbyr etter dine interesser, analysere markedstrender og forbedre vårt innhold og våre tjenester.

Du kan når som helst melde deg av disse tjenestene. Dette gjør du enten ved å klikke "Meld deg av" i nyhetsbrevet, klikke "Avslutt" inne på "Mine nyhetsbrev" på Kampanje.com, eller ved å sende en e-post til abonnement@kampanje.com.

Markedsføring
Vi ønsker å bruke personopplysninger til å gi deg informasjon og gode tilbud på Kampanjes produkter. Hvis du har abonnert på noen av Kampanjes tjenester skal du ha blitt spurt om samtykke for å motta elektronisk kommunikasjon og markedsføring på e-post, SMS eller ved hjelp av andre digitale kommunikasjonsmetoder i samsvar med gjeldende lovgivning, inntil du selv gir beskjed om at slik kommunikasjon ikke ønskes lenger. Du kan når som helst velge å reservere deg mot slike henvendelser.

Ved bestilling av følgende tjenester fra Kampanje, samtykker du at vi kan kontakte deg med redaksjonelt innhold via e-post og SMS:

  • Abonnement på Kampanjes nyhetsbrev
  • Deltakelse i Kampanjes spørreundersøkelser
  • Kjøp av Kampanje Premium
  • Bestilling av prøveabonnement på Kampanje Premium


Lenker til tredjeparts-aktører
Kampanjes nettsider kan inneholde lenker til tredjeparter, gjennom annonser, Branded Content eller annet innhold på våre sider. Kampanje tar ikke ansvar for tredjeparts-aktørers rutiner for behandling av personopplysninger, men vi oppfordrer våre brukere til alltid å sette seg inn i personvernerklæringen for sider de besøker på nett.

Dine personopplysninger blir hos Kampanje
Vi selger ikke informasjon du som bruker legger igjen hos oss videre, og dine personopplysninger vil ikke bli utlevert til andre enn Kampanjes databehandlere. Opplysningene som våre informasjonskapsler registrerer på deg samt informasjonen du selv har registrert på våre tjenester, brukes kun for å gi deg mer relevant innhold og bedre tjenester.

Ved å akseptere disse brukervilkårene, aksepterer du at Kampanje og Kampanjes databehandlere behandler de personopplysningene vi har om deg til de formålene som er angitt over.

Du kan alltid komme i kontakt med Kampanje for informasjon om hvordan din personlige informasjon behandles. Hvis du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne på abonnement@kampanje.com

Takk for at du tok deg tid til å sette deg inn i våre rutiner for behandling av personopplysninger!