Tine Marie Gullaksen kommer sist fra en stilling som Key Account Manager i Schibsted. Nå har hun sikret seg en ny jobb som Brand Manager i sjømatselskapet Lerøy Seafood.

- Tine Marie kommer til Lerøy med en variert bakgrunn fra film, TV og reklamebransjen, og et pågangsmot som gjør henne godt rustet for stillingen i sjømatens verden. Vi er heldig som får henne med oss på laget for å bygge fremtidens sterkeste merkevarer for sjømat, sier Gunn Kristine Sekse, Team Manager Brands. 

Lerøy Seafood Group ASA jobber med hele verdikjeden i sjømatproduksjonen, fra fangst til ferdig produkt. Tine Marie Gullaksen forteller at hun gleder seg til å ta fatt på jobben med å styrke merkevarene i de ulike markedene.

- Jeg gleder meg til å utforske en ny bransje og bli en del av teamet som skal ta Lerøy inn i fremtiden. Det blir spennende å jobbe mer internasjonalt, sier Gullaksen.