Anniken Berg Akselsen har hatt rollen som sjef for kundeservice, markedsfører og innholdskoordinator i Gant siden 2016. Nå har hun meldt overgang til Swims hvor hun blir digital markedssjef.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å starte i Swims, et merke jeg har fulgt lenge og er stolt av å få bli en del av, sier Akselsen.

- Jeg ser frem til å få brukt kompetansen jeg har opparbeidet meg i Gant, og få ansvaret for markedsføringen for et kvalitetsmerke med høye forventninger fra kundene. Fokuset mitt vil være å skape en markedsføringsstrategi som vil styrke den digitale opplevelsen, både i Norge og internasjonalt, legger hun til.

I tillegg til Berg Akselsen henter Swims Marius Sverdrup Mår med bakgrunn som forretningsutvikler og logistikksjef i DB. Nå tar han rollen som driftssjef i Swims.

- Det har vært utrolig lærerikt å jobbe i en bedrift hvor supply chain er svakeste ledd. Og ikke minst de andre eksterne utfordringene vi alle har opplevd de siste årene, sier Mår og fortsetter:

- En annen del av skoleringen min hos DB var hvordan man strukturerer et selskap som selger. Rammeverket rundt salg blir ofte neglisjert, men det å selge først og så bygge rammeverket etterpå, det er vondt. Jeg mener det var på tide å ta denne læringen ut i praksis og implantere hos andre bedrifter, sier Mår.