I begynnelsen av januar i 2023 kom nyheten om at Line Andersen hadde fått seg jobb som assosiert seniorrådgiver i PR- og kommunikasjonsbyrået Nucleus, Andersen fikk en nøkkelrolle innenfor byråets satsingsområde med kommunikasjonstrening for ledere.

- Vi er svært fornøyde med å utvide teamet med en så kunnskapsrik person som Line. Hun har bred erfaring med budskapsformidling fra både radio og TV, og vil med sin kompetanse og faglige tyngde være en stor ressurs for våre kunder, sa byråleder Anette Jamtvedt, da nyheten ble kjent.

Etter å ha smakt på byrålivet et års tid, går ferden videre for Andersen som legger ut på nye eventyr i Danmark.

- Det har vært supert å jobbe med Nucleus. For noen dyktige folk. Men nå tok livet en annen retning og det blir helt utrolig spennende, skriver Andersen i en melding til Kampanje.

Til høsten vender hun tilbake til skolebenken og begynner på et masterstudium i konfliktmegling på Universitetet i København.

- Nå som Line er tatt opp til masterstudier og har behov for å prioritere mye av sin tid til dette, har vi blitt enige om å avslutte det formelle samarbeidet. Om tid og anledning likevel skulle passe, så vil vi i fremtiden fortsatt kunne jobbe sammen på enkeltprosjekter, sier byråleder i Nucleus, Anette Jamtvedt til Kampanje.

Andersen har lang erfaring fra TV og var i mange år programleder i NRK-sporten, i tillegg til flere oppdrag for Discovery under Beijing-OL i 2022. Hun har tidligere vært deltaker i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», og gikk nylig helt til topps i seersuksessen «Spillet» på TV 2 i år.

Les mer: Over 800.000 fikk med seg TV 2-premiere: - Du verden!