I sin nye nordiske kampanje vil Ticketmaster få frem at «det er forskjell på planer, og planer!». Med kjedelige plikter og halvveisplaner i regnværet, ønsker selskapet at folk heller skal finne på noe gøy i sommer:

- Enten det er festival eller Bootyswing Burlesque. Whatever floats your boat, skriver de i en pressemelding.

Kampanjen er utviklet i samarbeid med PR- og reklamebyrået JCP PRAD. Rådgiver Aleksander Steinsvik forteller at Ticketmaster kom til dem med en utfordring hvor de ønsket hjelp til å gjøre nettsiden til «en destinasjon der folk starter sin søken etter noe å finne på - i helgen, i sommer eller når som helst».

- De ønsket et konsept som kunne tas ut internasjonalt og leve over tid. Det er alltid gøy med kunder som er med på å utfordre kategorispråket, og gjøre noe som vekker oppmerksomhet, sier Steinsvik.

Kreatørene Isabelle Eken, Kamilla Wold, Angelica Askvik og Helge Svendsen forteller han at de ønsket å belyse og tulle litt med at de fleste av oss har helt normale, men til dels kjedelige planer.

- For det er ingenting galt med å kjøpe nytt halsbånd til katten, male soverommet, rense dusjsluket eller plukke brunsnegler i hagen, men det er vel strengt tatt ikke det morsomste man gjør på fritiden, sier de og legger til:

- Da er det bedre å sjekke ut hva som skjer på Ticketmaster.

Kampanjen består av flere filmer og skal rulles ut i Norge, Sverige og Finland.

- Kampanjen tar tak i særegne ting og planer man gjerne har i de ulike landene, gjort med et glimt i øyet og med de sjarmerende aksentene vi har i Norden. Vi er veldig fornøyde med filmene og naturlig nok spende på mottakelsen, sier kampanjeasnvarlig og merkevaresjef i Ticketmaster, Malene Andersen 

Her kan du se en av de nye kampanjefilmene: