Torstein Drogseth forlater SMFB etter nærmere seks år i byrået, det siste av dem som strategisk leder. Nå venter Anti og stillingen account director og strategisk rådgiver.

I SMFB har Drogseth vært involvert i de de mest profilerte kampanjene deres de siste årene, med kunder som Ruter, VG og Freia.

- Hvorfor melder du overgang?

- Det er noe som skjer ganske ofte i denne bransjen, men for meg handlet det mer om en indre rastløshet. Jeg hadde det veldig bra, men kjente at jeg har vært i pappaperm en stund, og nå tror jeg at jeg har lyst å komme tilbake til noe annet, sier Drogseth til Kampanje.

- Det er ikke til en forkleinelse for SMFB, men det er kult å lære så mye man kan, så lenge man jobber, og da tror jeg et miljøbytte er en veldig bra måte å gjøre det på, fortsetter han.

- Krevende å finne riktig rådgiver
- Vi er veldig fornøyd med å få en ressurs som Torstein ombord, som med sin erfaring, entusiasme og faglige tyngde vil passe godt inn i Anti sitt tverrfaglige miljø, sier lederduoen i Anti, Kristin Grimstad og Kenneth Pedersen.

De tror det blir en bra match for alle parter.

- Det er krevende å finne riktig rådgiver, og for et byrå som både jobber med mange kreative disipliner er det kanskje enda færre kandidater der ute. Det er få som kan matche Torstein sin kombinasjon av strategisk klokskap og kreativ teft, og når han i tillegg er en så trivelig fyr så tror jeg dette blir en bra match for oss og kundene våre, fortsetter Grimstad og Pedersen.

- Fascinert av lenge
Drogseth, som i tiden før SMFB tidligere har jobbet i McCann, Brilleland og Ringnes, sier Anti har fascinert ham lenge.

- Jeg er faktisk ganske stolt nå. Anti er et miljø jeg har vært fascinert av lenge, så å ha landa en jobb her føles veldig bra. De har en tydelig filosofi, knallsterk kultur og et høyt faglig nivå - det er rett og slett en gjeng fine folk jeg gleder meg til å lære av og jobbe med, sier han.

Han sier det har vært seks fine år i SMFB med mye moro.

- Men jeg var gira på noe nytt, og det skal bli gøy å jobbe mer helhetlig med å gjøre merkevarer mer attraktive og verdifulle i dette glade kaoset vi kaller «mediebildet».

Torstein Drogseth har sin første arbeidsdag i Anti denne uken.