Forsvarets mediesenter (FMS) styrker seg på innovasjon og innholdsutvikling, og ansetter Annette Staubo fra NRK Utvikling og Sondre H. Bjørgum fra Novemberfilm. FMS er Forsvarets kommunikasjonshus og består av rådgivere for Forsvarssjefen og øvrig ledelse i spørsmål om analyse, omdømmeutvikling og kommunikasjon.

- Jeg er utrolig glad for å få disse kreative og faglig sterke kreftene med på laget, sier leder av produksjonsavdelingen, Tina B. Lykke Christensen.

Tidligere i sommer startet begge ved Forsvarets mediesenter, og skal nå skape innovative formater som styrker Forsvarets omdømme, rekrutterer og dokumenterer Forsvarets aktivitet.

Bjørgum er en prisvinnende regissør som blant annet har jobbet med tv-seriene «I kongens klær», «Toll» og «Datoen». Han har erfaring med både regi, manus og etterarbeid for mange norske tv-produksjoner, og utmerker seg med sin dokumentariske nerve og egnethet til å skildre etablerte historier på en ny måte. Bjørgum er utdannet dokumentarfilmregissør og kommer sist fra Novemberfilm. Han er også utdannet tekstforfatter, og har blant annet gitt ut to diktsamlinger og en barnebok.

- Jeg har jobbet med Forsvaret i flere sammenhenger og gleder meg veldig til å komme i gang med arbeidet. Samfunnsoppdraget og de mange avdelingene fra sør til nord, gjør Forsvaret til en unik og spennende arbeidsplass, sier Sondre H. Bjørgum

Staubo kommer fra Utviklingsavdelingen i NRK, og har lang erfaring fra produksjonsledelse i alle sjangre, med store eventer som spesialfelt. Hun tar med seg kompetanse på innovasjonsmetodikk, innholdsutvikling og prosjekt- og prosessledelse. Hun vil være en kreativ og operativ ressurs inn i Forsvarets innholdsproduksjon og utviklingsarbeid. Staubo er opprinnelig utdannet jurist og underviser også i produksjonsledelse på Høgskolen i Innlandet.

- Jeg er både takknemlig og stolt over å kunne bidra til et så viktig og meningsfylt samfunnsoppdrag, sier Annette Staubo.