«Blodtur» blir den andre norskspråklige dramaserien som helfinansieres av Netflix, etter «Ragnarok». Men i motsetning til den, skal «Blodtur» også produseres av et norsk selskap. Det er passende nok Monster som har sikret seg jobben med å produsere horror-serien for Netflix.

- Monster tror håndfast på styrken av et lokalt perspektiv gjennom hjemmesnekra historier fra lidenskapelige talenter. Blodtur er nettopp et sånt prosjekt, og vi er begeistret over muligheten for å produsere denne unike, norskspråklige serien for et globalt publikum som en sann Netflix Original, sier Håkon Briseid, daglig leder i Monster Scripted.

«Blodtur» beskrives av Netflix som «seks særegne fortellinger om terror, fortalt med glede og entusiasme.»

Regissør og manusforfatter bak norske «Maniac», Kjetil Indregard, har utviklet serien sammen med regissør Atle Knudsen, «Lilyhammer»-regissør Geir Henning Hopland og det kreative teamet i Monster Scripted, Bård Fjulsrud, Håkon Briseid, og Ida Håndlykken Kvernstrøm.

- Det gleder meg å invitere det globale Netflix-publikummet med på denne grøssende og skumle Blodturen sammen med oss. Vi er begeistret over samarbeidet med Kjetil, Atle, Geir, og teamet hos Monster for denne unike og lokale antologiserien. Den blander horror og mørk, skandinavisk humor på en måte som garantert kommer til å glede seere over hele verden, sier Kelly Luegenbiehl, Vice President for internasjonale originalserier i Europa, Tyrkia og Afrika i Netflix.

Les mer: Netflix i gang med ny «norsk» dramaserie