Snart gjenåpnes den gamle amerikanske ambassaden i Oslo for allmennheten. Det første som åpnes er byggets tre spisesteder, Eero, Vinland Brasserie og Frances.  Det er stjernekokk Andreas Viestad som står bak konseptet for samtlige restauranter. 

Styremedlem og daglig leder i Fredensborg, Nick Tollefsen sier i en pressemelding at de har ventet lenge på å gjenåpne ambassaden.

- Og nå er vi snart helt i mål. Huset er et fredet Oslo-ikon, så rehabiliteringen har vært en lang og omstendelig prosess, men nå kan vi endelig åpne restaurant-konseptene våre for publikum, sier Tollefsen. 

- Så nå kan hvem som helst besøke ambassaden for å smake på noe godt. Det er stor interesse for både restaurantene og lokalene våre der ute, vi har allerede bøkene fulle av julebord og diverse arrangementer ut året, skyter daglig leder i Fredensborg Hospitality, Rajko Mink inn. 

Restaurantene Eero og Vinland Brasserie har begge fått sine egne, unike visuelle profiler og identiteter som er laget i samarbeid med reklamebyrået WAL.

- Eero henter navnet sitt fra den finske arkitekten bak bygget, Eero Saarinen, og er en luftig, avslappet tak-restaurant med utsikt over Slottsparken. Vinland Brasserie, med særkunnskap i nettopp vin, henter navnet sitt fra Vikingtidens store utfart til Amerika, eller «Vinland», som de kalte det, sier kreatørene Christian Rusch Lindvik og Daniel Eraker.

Bak de visuelle profilene står seniordesignere i WAL, Kaja Isnes og Ellinor Larson.

- Vi har hatt det så gøy med å lage profilene til Eero og Vinland Brasserie. Det er to konsepter med masse kvaliteter, og det tette samarbeidet med ambassaden og Andreas Viestad har gitt oss masse energi på veien, sier designerne.Stjernedesign: Stjernekokk Andreas Viestad har engasjert WAL til å utarbeide den visuelle profilen til restaturantene Eero og Vinland Brasserie.