Amedia Innholdsbyrå skalerer nå opp produksjonsteamet ved å ansette Kristine Thorsen Eikeland, Michael Werenskiold og Inger Burud. De to førstnevnte ansettes som innholdsprosodusenter, mens Burud går inn i en nyopprettet stilling som Campaign Manager. 

Eikeland er ansatt som ny innholdsprodusent på Haugalandet. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder for Skåredalen kultursenter i Haugesund. Hun skal også ha erfaring fra journalistikk, sosiale medier, bibliotek- og informasjonsvitenskap, kunst- og kulturformidling, og prosjektledelse.

– Jeg brenner for å skape innhold som engasjerer, og i Amedia Innholdsbyrå får jeg mulighet til å utvikle meg kreativt sammen med et sterkt fagmiljø, sier Eikeland i en melding. 

Werenskiold, som skal produsere innhold for nasjonale kampanjer, kommer fra stillingen som produsent for Senter for læringsteknologi ved Høyskolen Kristiania.

– Jeg ser frem til å jobbe for landets beste aktør på lokale nyheter og innholdskampanjer. Amedia Innholdsbyrå er et selskap med stor vekst og spennende fremtidsmuligheter, sier han.

Produksjonsleder i Amedia Innholdsbyrå, Ingrid Kvam, forteller at de har hatt en hektisk rekrutteringsperiode med nyansettelser i Oslo, Haugesund, Bergen og Sandnes. 

– Det er gøy at Amedia Innholdsbyrå har fått et så godt renommé som arbeidsplass, at det gir såpass mange kompetente søkere, og at vi kan ansette knallgode innholdsprodusenter som Kristine og Michael, sier Kvam.

Burud, som også tiltrådte sin stilling denne uken, får sammen med Ad Operations Manager Anja Ødegård blant annet ansvaret for å optimalisere innholdskampanjer og innganger til kommersielle artikler på Amedia-avisenes forsider. Burud har erfaring med digital markedsføring fra blant annet TOPdesk, Norges Bank Investment Management og Bisnode Norge.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på de oppgavene som tilfaller min stilling og ikke minst bli bedre kjent med alle i Amedia Innholdsbyrå, sier Burud.

Salgsdirektør Martina Sahlin er svært fornøyd med nyansettelsen.

– 2021 var et veldig godt år for Amedia Innholdsbyrå. Med økende etterspørsel etter lokalt tilpasset innhold for våre nasjonale kunder, er det fantastisk å ha fått Inger med på laget. Hun er strukturert, har stort engasjement for faget og vil være en nøkkelperson for å sikre de beste resultatene for kundene våre, sier Sahlin.