Etter noen år som blant annet selvstendig konsulent, partner i Teft og til og med skuespiller i reklamefilmer, har den tidligere media- og reklametoppen fra Amedia og Empefire, Ben Christensen, fått seg ny jobb. Det er det nye byrået AntiDiffer som har ansatt Christensen som strateg.

I tillegg har Christensen også blitt partner i byrået som ble etablert i midten av 2019 i den raskt voksende kategorien av teknologi- og designbyråer.

- Jeg ønsker å tilføre AntiDiffer sine oppdragsgivere en styrket forståelse og muligheten til å påvirke og realisere sitt potensial, og gleder meg til å være med å forbedre, utvikle og lansere nye digitale tjenester og produkter vi alle har bruk for i hverdagen sammen med mine nye kolleger, sier Ben Christensen til Kampanje. 

Han sier det ikke skal undervurderes å ha kollegaer «i disse koronatider.»

- Det å være en del av et større miljø, har vært noe jeg spesielt har savnet, sier han.

Les også: Morgenstern slipper til i nye OneCall-filmer - tidligere reklamesjef dukker opp i en helt ny rolle

- En erfaren strateg
AntiDiffer eies av partnerne, de kreative kreftene i Anti og konsulentselskapet Differ og har i dag Storebrand, Schibsted, Aschehoug, Elvia, Eqology og DNT på kundesiden.

- Vi har en ambisjon om å bli det miljøet du velger når du skal sikre gode kundeopplevelser for nye og eksisterende kunder. Ved hjelp av strategi, kreativitet, design og teknologi forbedrer vi og utvikler morgendagens digitale produkter- og tjenester, sier Ann-Kristin Hansen, daglig leder og partner i AntiDiffer

Les også: Bouvet-avhoppere starter nytt designbyrå: - Vi har lenge gått med en gründer i magen

Hun sier byrået er inne i en god utvikling og fikk «et behov for å styrke seg på flere områder.»

- I den forbindelse så kontaktet vi Ben Christensen, og hørte om han ville være med på vår reise.  I Ben så får vi en svært erfaren strateg som brenner for hvordan vi kan skape verdi sammen med kundene våre. Han vet hvordan kreativitet og teknologi kan styrke og utvikle brukeropplevelser og merkevarer. Det at han er gøyal, raus og snakker rett fra levra, er akkurat det vi var ute etter. Dette blir rett og slett veldig gøy og spennende, fortsetter Hansen.

Bygget opp reklamebyrå
De siste to årene har Christensen drevet strategibyrået Ayay der han har bistått i utvikling av markedsstrategi for selskapet Nettbil, og hatt rollen som ansvarlig konsulent for utvikling, etablering og lansering av Diar for mediekonsernene Amedia og Aller.

- Du har jobbet som konsulent den siste tiden med flere oppdrag, men kan du ta de oppdragene med deg videre og inn i AntiDiffer?

- Flere av mine oppdragsgivere har gitt meg beskjed om at de følger med videre over i AntiDiffer, og en av de har vi møte med allerede på fredag, sier Christensen.

Christensen har tidligere hatt lederroller i Empefire, Amedia, Widerøe og Telenor, kombinert med styreverv og medlem av faglige råd i en rekke selskaper.

Les også: Christensen forlater byrået han bygget fra null til 90 millioner

- Er det noe 2020 har bevist så er forventningen om at mer og mer av hverdagen må kunne løses digitalt helt sentral. Både etablerte virksomheter og nykommere kjemper side om side om å være relevante, sømløse og å tilby en kundeopplevelse som er god nok til at de blir preferert, sier han.