Teknologiselskapet Atea styrker laget og ansetter to nye kommunikasjonsrådgivere, Marita Søvik Røskar og Peter Tryggestad, hentes til IT-selskapet for å styrke deres satsing på kommunikasjon.  

- Det er utrolig spennende å få jobbe i et så fremoverlent selskap som Atea. Teknologibransjen er viktig og alltid i utvikling, og jeg gleder meg til å kommunisere de gode historiene om hvordan Atea digitaliserer Norge - på tvers av alle sektorer, sier Marita Søvik Røskar.  

Røskar har en bachelorgrad i PR og media fra Høyskolen i Volda og en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, hvor hun skrev masteroppgave om chatbots. Røskar har tidligere vært praktikant i Trigger og i Oslo Business Region.

Peter Tryggestad kom til Atea fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Utdanningsdirektoratet. Han synes det blir spennende med en overgang fra utdanningsfeltet til teknologibransjen.

-  Det blir spennende med nye utfordringer og teknologi er definitivt noe jeg har stor interesse for. Atea er et teknologiselskap med en helt unik posisjon, og jeg trives svært godt allerede i en bransje som er avgjørende for hvordan vi lever våre liv i dag og i framtiden, sier Tryggestad.

Han har en mastergrad i retorikk og kommunikasjon fra Lektorprogrammet ved Universitet i Oslo og har også studert informatikk. Tryggestad har tidligere jobbet som journalist i iFinnmark, Universitas og i Dagbladet, samt vært redaktør for Oslo Røde Kors Magasinet.

Christian Brosstad, kommunikasjonsdirektør i Atea, er svært fornøyd med å ha fått de to kommunikasjonsrådgiverne på plass. 

- Vi har store ambisjoner framover, og derfor passer det så godt å få styrket laget med Marita og Peter. Med de får vi en veldig fin miks av erfaring, fag-kompetanse, stå-på-vilje og ikke minst en stor interesse for teknologi, sier han. 

- I tillegg er de hyggelige, positive og omgjengelige folk som glir godt inn selskapet og teamet, så jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier Brosstad.