Det er Dagens Næringsliv som først omtalte jobbskiftet til Lars Erik Grønntun. De siste årene har han ledet det internasjonale kommunikasjonsbyrået Hill & Knowlton Strategies (H+K), som blant annet eier Gambit H+K i Norge. Nå blir han Chief Operating Officer i det norske IT-selskapet Kahoot.

- Jeg gleder meg til å kaste meg inn i en ny læringskurve. Teknologisektoren er den største sektoren i H+K også, så jeg kjenner denne godt, men dette blir veldig annerledes. Det er en mindre organisasjon, men det er et selskap med enormt moment, med god vekst, og et fantastisk potensial. Jeg er veldig motivert for det, sier Grønntun til DN.

Kahoot ble grunnlagt i 2013 og er blant selskapene som har opplevd solid vekst under koronakrisen.

- Vi er et ungt selskap, som nå går fra én måte å drive på til den neste fase. Det er viktig å styrke selskapets organisasjon slik at man har litt mer kapasitet enn absolutt nødvendig, heller enn ikke å være rustet for videre utvikling og vekst, sier administrerende direktør Eilert Hanoa til DN.