App-selskapet Shortcut gjør et sjefsbytte når Marius Mårnes Mathiesen overtar som administrerende direktør etter Arve Egil Håbjørg, som fortsetter som CFO og Deputy CEO. 

– Da jeg kom til Shortcut så jeg et selskap med en imponerende referanseliste, en unik posisjon i markedet og et fantastisk team av høyt etterspurte og svært motiverte ansatte, sier Håbjørg i en pressemelding.

Han begynte i Shortcut i 2016.

- Jeg så et enormt potensiale for å forme en bedrift som ikke bare skapte store verdier for kunder med sine fantastiske ansatte, men som også kunne skape gode aksjonærverdier. Mitt hovedfokus i Shortcut har vært å utvikle en mer robust organisasjon, sunnere økonomi og trygge arbeidsplasser, og her er jeg meget fornøyd med resultatene vi har skapt sammen. Nå ser jeg frem til å konsentrere meg mer om økonomi-rollen samt bidra til Shortcuts skysatsing. 

Hans etterfølger bør være godt kjent i selskapet. Marius Mårnes Mathiesen var nemlig med å starte Shortcut i 2007 og kommer fra stillingen som Chief Strategy Officer.

– Jeg har hatt noen utrolig lærerike år med Arve ved roret i Shortcut, sier Mathiesen.

Shortcut har i dag over 80 ansatte i Oslo, Bergen og København, og Mathiesen setter sjefsbyttet i sammenheng med en større strategisk satsing utenfor Oslo.

- Jeg er utrolig glad for at vi har med Arve og alt det han betyr for oss videre i ledelsen av Shortcut. Arve og jeg er forskjellige personer, men samarbeider meget godt. På samme måte som tillit og samarbeid mellom designere og utviklere på mange måter er kjernen i Shortcuts måte å jobbe på, er det å kunne kombinere struktur og lønnsomhet med forretningsutvikling og strategi en av de viktigste ingrediensene i den suksessen vi har opplevd de siste årene, fortsetter han.