Administrerende direktør Ståle Bjørnstad slutter i selskapet han har ledet de siste årene. Han går av med umiddelbar virkning, skriver E24

– Styret og jeg vil takke Ståle Bjørnstad for hans innsats som har tatt Cxense dit det er i dag og vil ønske ham lykke til i fremtiden, skriver styreleder Lars Bjørn Thoresen i en børsmelding.

Ny sjef blir Christian Printzell Halvorsen som fra stilling i mediekonsernet Schibsted. Halvorsen har også vært sjef for rubrikkselskapet Finn.no før han forsvant over i en mer internasjonal stilling.

- Jeg er svært glad for å starte i Cxense. Selskapet operer i et raskt voksende marked med ledende teknologi og svært talentfulle ansatte. Jeg tror det er endeløse muligheter fremover, heter det i en melding.

Les også:  Finn-sjefen slutter - store endringer i Schibsteds pengemaskin

Cxense er et norsk teknologiselskap som tilbyr en rekke forskjellige tjenester innfor innsikt, analyse og personaliseringstjenester for blant andre medieselskaper.

Selskapet ble etablert i Oslo i 2010 av blant andre tidligere Fast-gründer John Markus Lervik. Senere ble selskapet notert på børsen. Men etter at kursen steg til nesten 180 kroner i fjor har kursen nærmest stupt ned mot 40 kroner.

Selskapet leverer teknologi som gjør at kundene kan tilpasse sitt innhold på internett til den enkelte bruker.

Selv om det har tapt penger på driften de to siste årene har veksten i inntektene vært høy, skriver E24. 

Må gå:

Etter å ha ledet Cxense de siste årene i en periode med først sterk kursvekst og deretter kraftig fall, byttes Ståle Bjørnstad nå ut som sjef.