Saatchi & Saatchi-filmen «Veggen» for Smash og Orkla Confectionary & Snacks har vunnet Sølvfisken for juli.

Filmen er hovedfilmen av totalt sju filme der man møter et par som har en sjokoladevegg hvor alt man stikker inn i den, blir til Smash.

I jurybegrunnelsen heter det:

- Sommerferiens tv-vinner ble en film som våger. Våger å være litt absurd, våger å stole på at folk skjønner og våger å ikke vise konsum av det deilige produktet ved hjelp av smilende og pene mennesker. Istedenfor tar Smash sitt mandat videre, og tør å fornye sitt løfte om at du ikke klarer å stoppe når du først har begynt. Snacks og sukkervarer er i Norge stort sett en enten ganske barnslig eller narcissistisk kategori, men her våger kunde og byrå å følge en god ide. Så er juryen spente på om de klarer fortsettelsen. Gratulerer!

Les også: Surrealistisk fra Smash

Se filmen her: