- Nå er jeg først og fremst veldig glad, dette er drømmejobben! E24 er uten tvil Medie-Norges mest spennende arbeidsplass, full av kunnskapsrike og gode kolleger, sier Eirik Amb Nysveen, i en pressemelding fredag.

Han har vært konstituert i stillingen siden 1.mars i år. Tidligere har han jobbet som nyhetssjef, ledet Dagsorden-avdelingen og vært ansvarlig for brukermarked i E24.

- Som konstituert nyhetsredaktør har han bevist at han har det som kreves for å utvikle journalistikken i Norges største næringslivsavis. Eirik har levert resultater som taler for seg, både hva gjelder leservekst, arbeidsmiljø og journalistisk gjennomslag, sier publisher Lars Håkon Grønning

Han er svært fornøyd med at Nysveen har takket ja til å fortsette i stillingen.

- Vi har hatt en grundig prosess med sterke interne og eksterne kandidater, godt hjulpet av rekrutteringsbyrået MeyerHaugen. Eirik var til slutt den best kvalifiserte for stillingen, sier Grønning.

Og legger til:

- Han er en hardtarbeidende lagspiller som kjenner både organisasjonen og alle våre dekningsområder svært godt. Med ham som nyhetsredaktør er jeg trygg på at E24 vil fortsette den gode utviklingen vi har hatt de siste årene.

Nysveen har en fortid som kombinertløper og har tidligere jobbet i TV2. Han ser lyst på fremtiden.

- I 2023 har vi befestet vår posisjon som Norges største og viktigste næringslivsavis. Jeg gleder meg veldig til å bygge denne redaksjonen videre, avslutter han.