Viaplay Group og Telenor har blitt enige om en ny langtidsavtale for distribusjon i Sverige og Norge. Telenors én million TV-abonnenter får dermed fortsatt tilgang til Viaplay Group sitt sport, serie- og filminnhold.

Det melder Telenor og Viaplay i en pressemelding torsdag morgen.

- I Norge vil Viaplays filmer og serier fortsette å være tilgjengelige gjennom Telenors strømmetjeneste T-We og dens poeng-baserte pakketering, hvor Viaplay allerede er et populært valg for norske seere, står det i meldingen.

- Vi er glade for å forlenge vårt gode samarbeid med Viaplay Group. Telenors kunder ønsker tilgang til godt innhold på alle plattformer, og fleksibilitet som passer deres behov. Med denne avtalen, vil våre kunder få tilgang til Viaplay's høykvalitetsinnhold, noe som er en viktig del av vårt TV-tilbud i Norge og Sverige, sier administrerende direktør for Telenor i Norden, Petter-Børre Furberg, i meldingen.

Telenor vil fortsette å distribuere Viaplays strømmetjeneste og Viaplay Groups sine lineære og betal-TV-kanaler i Sverige og i Norge. I tillegg vil Telenor også føre Viaplays Premium-tilbud, som blant annet inkluderer Premier League i Norge. 

- Denne nye avtalen er fantastiske nyheter for Viaplay. Vår kombinasjon av verdensklasse live sport, prisvinnende Viaplay Originals, og det beste fra Hollywod, er unik. Telenors fokus på forretningsutvikling og på å sikre seg det beste tilbudet av innhold, har gitt gode resultater for deres kunder i svenske og norske markeder, sier Kim Poder, Chief Commercial Officer i Viaplay Group.