Branded Content

Nå ut til Kampanjes lesere med dine artikler. Vi har distribusjonen, virkemidlene og målgruppen. Du bestemmer innholdet.

Ved å publisere gode og innsiktsfulle artikler som engasjerer målgruppen på Kampanje.com, får du frem kunnskapen og kompetansen din bedrift besitter. Dette skaper oppmerksomhet rundt merkevaren deres ved at vi sørger for at ditt innhold treffer den riktige målgruppen. Så lenge innholdet er riktig og godt, opplever vi at disse artiklene oppnår særdeles gode resultater.

Hvorfor publisere Branded Content på Kampanje.com?

  • 100.000 unike lesere fra media- og kommunikasjonsbransjen hver uke.
  • - Artiklene deles på vår Facebookside med 30.000 følgere.
  • - Kampanje.com er en anerkjent merkevare med snart 60 år i bransjen.
  • - Artiklene oppnår høy distribusjon og lange lesetider som følge av at de er publisert i riktig kontekst og til riktig målgruppe.

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud!

Branded Content-pakke

Den mest effektive pakken består av Branded Stories, native artikler og native annonser. Branded Stories er et felt på forsiden av Kampanje.com hvor det publiseres fire artikler samtidig som ligger i feltet i to uker. Disse artiklene publiseres først som native artikler som går i flyten på Kampanje.com, og fordeles over to uker. I denne perioden tilbyr vi også native annonser som lenker til artikkelen. Den totale eksponeringstiden for artiklene blir dermed én måned.Priser Branded Content-pakke
Vi skreddersyr løsninger for å kunne dekke kundens behov på best mulig måte. En eksempelspakke med Branded Stories og native artikler kan koste fra 50.000,- for én måneds eksponeringstid, men prisen øker ved bruk av bannere og dersom vi skal produsere innholdet på vegne av kunden. Inkludert i denne prisen får du artiklene publisert på Facebook til våre 30.000 følgere, samt i vårt nyhetsbrev som sendes til 6.500 lesere. 

ENKELTSTÅENDE Native artikler

En native artikkel er en artikkel vi publiserer i flyten som en vanlig redaksjonell artikkel, men da selvfølgelig merket som betalt innhold. Video kan også legges inn i artikkelen dersom dette er ønskelig. Vi oppfordrer kunden til å også distribuere innholdet i egne kanaler for å øke effekten av kampanjen.

Vi selger enkeltstående artikler eller pakker på flere artikler. Dette avtales og skreddersys med den enkelte kunde i forhold til deres budsjett og behov. Vi kan også tilby skreddersydde pakker der vi lager en kombinasjon av native artikler og bannere på Kampanje.com, for økt oppmerksomhet og effekt. Dette gjør at artikkelen får flere lesere og lengre levetid. I dette eksempelet er artikkelen først publisert som en artikkel som går i flyten, og deretter som en Skyskraper Sticky-annonse som
lenker til artikkelen.

 

Eksempel: Enkeltstående artikkel på Kampanje.com

 


Eksempel: Banner på desktop (
størrelse: 180x500, maks 90kb)


Eksempel: Banner på mobil (
størrelse på mobil: 600x600, maks 50kb)Priser enkeltstående native artikler
Vi skreddersyr løsninger for å optimalisere effekten i forhold til den enkelte kunders behov. Artiklene selges enkeltvis for 15.000,- per stk., men prisen øker ved bruk av bannere og dersom vi skal produsere innholdet på vegne av kunden.

Innsikt og analyse

Vi i Kampanje er strategiske rådgivere i utformingen av innholdet gjennom nær dialog med kunden. Vi monitorerer artiklene i alle kanaler underveis, og gir kunden løpende rapporter. Hvis det er ønskelig å vri på kommunikasjonen for å oppnå bedre resultater, vil man kunne gjøre dette underveis, både når det gjelder tittel, innhold, bildet i artikkelen og budskapet i eventuelle bannere.

Trenger du hjelp til innholdsprodusering?

Å produsere innhold for egenpromotering havner ofte på siden av kundearbeidet. I travle tider kan det derfor være vel så hensiktsmessig å få hjelp til å skrive gode artikler om egen virksomhet. Ta kontakt her for et tilbud om innholdsprodusering.

Om dere vil produsere innholdet selv hjelper vi dere godt i gang med å gi tips og maler for hvordan dere kan trekke lesernes interesse mot deres artikkel.

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud!