BRANDED CONTENT

Nå ut til Kampanjes lesere med dine artikler. Vi har distribusjonen, virkemidlene og målgruppen. Du bestemmer innholdet.

For English, press here.

Ved å publisere gode og innsiktsfulle artikler som engasjerer målgruppen på Kampanje.com, får du frem kunnskapen og kompetansen din bedrift besitter. Dette skaper oppmerksomhet rundt merkevaren deres ved at vi sørger for at ditt innhold treffer den riktige målgruppen. Så lenge innholdet er riktig og godt, opplever vi at disse artiklene oppnår særdeles gode resultater.


KONTAKT OSS FOR ET SKREDDERSYDD TILBUD!

Nina Gade Tenvik, nina.tenvik@kampanje.com, 913 76 776
Nora Fonneland Lund, nora@kampanje.com, 480 29 807


DETTE ER BRANDED CONTENT HOS KAMPANJE

Annonsørfinansiert innhold på Kampanje får en bred distribusjon:

  • Artikkelen blir publisert på forsiden av Kampanje.com (100.000 unike lesere i uken)
  • Artikkelen blir publisert på Facebook-siden vår (33.000 følgere)
  • Artikkelen blir publisert på LinkedIn (13.000 følgere)
  • Artikkelen blir publisert i det redaksjonelle nyhetsbrevet (5.500 abonnenter)
  • Støttebannere som linkes til artikkelen på Kampanje.

Branded content på Kampanje kan enten kjøpes som enkeltstående artikler, eller i en pakke på fire artikler (branded stories).

1. Enkeltstående artikler

En native artikkel er en artikkel som ligner på en redaksjonell artikkel, men som blir merket som betalt innhold. Artikkelen publiseres øverst og følger flyten nedover på forsiden på Kampanje.

For økt oppmerksomhet og effekt av kampanjen er støttebannere inkludert. Bannerannonser bidra med å øke antall lesere og gir artikkelen lengre levetid.

Pris enkeltstående artikkel inkludert støttebannere kr. 25 000


2. Branded Stories 

Branded Stories er vårt mest effektive branded content-produkt. Branded Stories er et felt på forsiden av Kampanje.com hvor det publiseres fire artikler samtidig som ligger i feltet i to uker. Disse artiklene publiseres først som native artikler som går i flyten på Kampanje.com, og fordeles over to uker. I denne perioden tilbyr vi også native annonser som lenker til artikkelen. Den totale eksponeringstiden for artiklene blir dermed én måned.

Pris Branded Stories, fire artikler inkludert støttebannere kr. 75 000

Hvordan bestiller jeg?

Å bestille en branded content på Kampanje.com er raskt og enkelt. Ring eller send oss en e-post så skreddersyr vi en pakke til deg ut fra ditt budsjett og behov, og publiserer artikkelen så snart vi har mottatt materiellet og det er ledig kapasitet. 

Spesifikasjoner til artiklene og bannerne finner du her!

TRENGER DU HJELP TIL INNHOLDSPRODUSERING?

Å produsere innhold for egenpromotering havner ofte på siden av kundearbeidet. I travle tider kan det derfor være vel så hensiktsmessig å få hjelp til å skrive gode artikler om egen virksomhet. Ta kontakt her for et tilbud om innholdsprodusering.

Ønsker du kun noe inspirasjon, så har vi en del gode eksempler på branded content fra ulike bransjer og kunder:

Annonsører:

               

Byråer:

                    

Foreninger:

           

Konsulenter:

  fjordlogo.jpg  

 

Medier:

                   


Rekruttering: 

      

Tech:

                             


KONTAKT OSS FOR ET SKREDDERSYDD TILBUD

Nina Gade Tenvik, nina.tenvik@kampanje.com, 913 76 776
Nora Fonneland Lund, nora@kampanje.com, 480 29 807

"Vi har hatt et godt samarbeid med Kampanje i forbindelse med utvikling og publisering av artiklene. Artiklene har gitt god respons, ikke kun hos målgruppen, men også internt i bedriften og hos kunder og samarbeidspartnere. Å benytte branded stories ga oss mye lengre eksponering for målgruppen, enn vi ville fått med andre annonseringsprodukter." - Birgitte Enger, Digital Specialist i MeyerHaugen.