Kampanje Media AS
Organisasjonsnummer: 923.238.603
Adresse: Øvre Slottsgate 4, 0157 Oslo
Epost: event@kampanje.com

Billetter
Når du har bestilt billett til et av Kampanjes arrangementer, vil du først motta en bekreftelse på e-postadressen du oppgav ved kjøp. Selve billetten blir sendt ut på e-post dagen før arrangementet holdes. 

Ta kontakt med Kampanje på event@kampanje.com, dersom du ikke har mottatt betalingsbekreftelse eller billett.
Obs: det kan være lurt å sjekke at eposten ikke har havnet blant "søppel-mail".

Betaling
Ved kjøp av billetter til Kampanjes arrangementer, velger du enten å bli tilsendt faktura eller å betalte direkte med Vipps. Betalingen skjer i sin helhet inkludert MVA. Faktura sendes per e-post til den epostadressen du registrerte under påmeldingen.

Har du spørsmål om din faktura? Ta konktakt med vår regnskapsfører på faktura@kampanje.com.

Refundering av billetter
Påmelding til alle Kampanjes arrangementer er bindende, og det er ikke mulig å få refundert allerede kjøpt billett. Derfor er det viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter, samt at datoen passer, før du kjøper billett. Det er ikke angrerett på kjøp av billetter. Ved avlyst arrangement refunderes billetten, eller flyttes til ny dato.

Dersom du skulle være forhindret til å møte på et av Kampanjes arrangementer, kan vi endre navn på billetten dersom du ønsker at en kollega eller andre skal delta i ditt navn. For å gjøre dette, må du ta kontakt med Kampanje på event@kampanje.com, senest kl. 16:00 dagen før arrangementet. 

Promokoder
Ved bestilling av eventbillett, har deltakere mulighet til å fylle ut feltet "promokode". Dette feltet er kun beregnet på de Kampanje har gitt promokoder til, som av ulike årsaker har mottatt en rabatt (heretter referert til som promokode) til ett av våre arrangementer. Det er kun promokoder utstedt av Kampanje som er gyldige. Ved misbruk av promokoder, og bruk av promokoder du ikke personlig har mottatt direkte av Kampanje, vil billetten til det gjeldende arrangementet bli fakturert til fullpris uten forvarsel. 

Elektronisk kommunikasjon
Ved påmelding til Kampanjes arrangementer godtar du at vi kan sende deg informasjon om våre arrangementer på e-post og SMS i tiden før, under, og i etterkant av arrangementet. Du kan når som helst melde deg av denne tjenesten. Dette gjør du enten ved å klikke "Meld deg av" i nyhetsbrevet, klikke "Avslutt" på "Mine nyhetsbrev" på Kampanje.com, eller ved å sende en e-post til event@kampanje.com. Da bestillingsbekreftelse og billetter til eventet kun sendes på e-post, vil du allikevel motta dette, selv om du ikke ønsker å motta annen elektronisk kommunikasjon fra Kampanje.

 

Personvernerklæring
Vi i Kampanje er opptatt av å gi deg som bruker den beste leseropplevelsen på våre sider, og samtidig ivareta ditt personvern. Denne personvernerklæringen omhandler hvordan og hvorfor Kampanje samler inn og behandler informasjon om brukerne av nettstedet Kampanje.com.

Kampanje Media AS står ansvarlig for nettstedets behandling av personvernopplysninger. Som bruker av nettstedet samtykker du til innhenting og behandling av data, med mindre annet er spesifisert.

Hvorfor lagrer vi informasjon om våre brukere?
Vi lagrer informasjon om våre brukere fordi vi ønsker å kunne gi våre lesere mest mulig relevant innhold og en god brukeropplevelse. Dette innebærer at vårt system vil gjenkjenne brukerne, slik at innholdet kan tilpasses den enkelte. Videre innhenter vi og analyserer data om bruksmønster, slik at vi hele tiden kan utvikle og forbedre tjenestene våre. Informasjonen vi samler inn brukes også til å analysere og rapportere trafikken til Kampanje.com.

Slik innhenter vi opplysninger om våre brukere
Kampanje benytter informasjonskapsler (cookies) for å innhente informasjon om brukerne. Vi samler inn informasjon fra enheten du bruker når du besøker vårt nettsted, som for eksempel informasjon om IP-adresse, operativsystem, nettleser og nettverk. Kampanje bruker statistikk om besøkende og trafikk på nettsted i aggregert form, for eksempel informasjon om antall visninger av artikler, antall brukere og navigasjonsmønster. Slik statistikk inneholder ikke informasjon som kan knyttes direkte til deg.

Kampanje benytter seg av teknologien til Google Analytics, for å analysere, rapportere og tilpasse våre tjenester slik at de blir mest mulig relevante for deg som bruker.

Profil på Kampanje.com
Når du registrerer din profil på Kampanje samles det personlig informasjon om deg enten fra selve registreringen eller ved at vi på annen måte ber deg frivillig om å gi slik informasjon. Dette kan være for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Vi bruker personopplysningene for å gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å kunne kommunisere med deg om disse. Videre bruker vi personopplysningene for å kunne tilpasse innholdet vi tilbyr til dine interesser, analysere markedstrender og forbedre vårt innhold og våre tjenester. Kampanje kan også kombinere personopplysninger innhentet fra deg med informasjon fra andre av våre tjenester eller tredjeparter for å gi en bedre brukeropplevelse, blant annet for å tilpasse innhold spesielt for deg.

I tillegg til informasjonen du oppgir ved registrering av Kampanjeprofil vil DIBS registrere din betalingshistorikk og kortnummer (lagres sikkert og kryptert hos tredjepart). Du kan til enhver tid avslutte/endre ditt abonnement ved å logge inn med brukernavn og passord. Her kan du også korrigere, supplere eller slette informasjonen du har lagt inn.

Abonnenter på Kampanjes redaksjonelle nyhetsbrev
Når du melder deg på vårt nyhetsbrev gjennom påmeldingslenken på våre nettsteder, eller ved at du krysser av for at du ønsker å motta dette ved kjøp av event-billett, samles det personlig informasjon om deg fra selve registreringen eller ved at vi på annen måte ber deg frivillig om å oppgi slik informasjon.

Dette kan være for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer og yrkestittel. Vi bruker personopplysningene for å gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å kunne kommunisere med deg om disse. Videre bruker vi personopplysningene for å kunne tilpasse innholdet vi tilbyr etter dine interesser, analysere markedstrender og forbedre vårt innhold og våre tjenester.

Markedsføring
Vi ønsker å bruke personopplysninger til å gi deg informasjon og gode tilbud på Kampanjes produkter. Hvis du har abonnert på noen av Kampanjes tjenester skal du ha blitt spurt om samtykke for å motta elektronisk kommunikasjon og markedsføring på e-post, SMS eller ved hjelp av andre digitale kommunikasjonsmetoder i samsvar med gjeldende lovgivning, inntil du selv gir beskjed om at slik kommunikasjon ikke ønskes lenger. Du kan når som helst velge å reservere deg mot slike henvendelser.

Ved bestilling av følgende tjenester fra Kampanje, samtykker du at vi kan kontakte deg med redaksjonelt innhold via e-post og SMS:

  • Abonnement på Kampanjes nyhetsbrev
  • Deltakelse i Kampanjes spørreundersøkelser
  • Kjøp av Kampanje Premium
  • Bestilling av prøveabonnement på Kampanje Premium


Lenker til tredjeparts-aktører
Kampanjes nettsider kan inneholde lenker til tredjeparter, gjennom annonser, Branded Content eller annet innhold på våre sider. Kampanje tar ikke ansvar for tredjeparts-aktørers rutiner for behandling av personopplysninger, men vi oppfordrer våre brukere til alltid å sette seg inn i personvernerklæringen for sider de besøker på nett.

Dine personopplysninger blir hos Kampanje
Vi selger ikke informasjon du som bruker legger igjen hos oss videre, og dine personopplysninger vil ikke bli utlevert til andre enn Kampanjes databehandlere. Opplysninger våre informasjonskapsler registrerer på deg samt informasjon du selv har registrert på våre tjenester, brukes kun for å gi deg mer relevant innhold og bedre tjenester.

Ved å akseptere disse brukervilkårene, aksepterer du at Kampanje og Kampanjes databehandlere behandler de personopplysningene vi har om deg til de formålene som er angitt over.

Du kan alltid komme i kontakt med Kampanje for informasjon om hvordan din personlige informasjon behandles. Hvis du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne på abonnement@kampanje.com

Takk for at du tok deg tid til å sette deg inn i våre rutiner for behandling av personopplysninger!