1. Kjøp av abonnement

Når du kjøper abonnement på Kampanje Premium, får du tilgang til Kampanje Premium på internett til du eventuelt velger å si opp abonnementet. Abonnementet er personlig. Løpende abonnement kan sies opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. 

Abonnementet inkluderer ukentlig nyhetsbrev på e-post, med oppdatert stoff fra Kampanje Premium. Du kan når som helst melde deg av i linken nederst i e-posten.

I noen tilfeller tilbyr vi også abonnement for en begrenset tidsperiode. Abonnementet vil i så fall sies opp automatisk når den avtalte abonnementsperioden utløper.

2. Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner og eks. mva. Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

Kampanje Premium forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement når som helst med 14 dagers varsel. De nye prisene kunngjøres i produktet, på våre nettsider, eller per e-post og telefon. Du kan når som helst si opp abonnementet ved prisendringer.

3. Endring av produkter og tjenester

Kampanje forbeholder seg retten til å endre eller terminere produktene og tjenestene og kombinasjoner av produkter og tjenester som tilbys, når som helst. Vi vil gi deg informasjon på e-post hvis endringene gjelder for dine produkter og tjenester.

4. Angrerett og retur

Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøp av et abonnementsprodukt ved å melde fra innen 14 dager etter at din bestilling er aktivert.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Foretak har ikke angrerett.

5. Reklamasjon

Reklamasjon på feil, mangler og forsinkelser ved produktene må gjøres til kundeservice snarest mulig.

Eventuelle tilbakebetalinger gjøres til det kortet du benyttet ved betaling for produktet.

6. Personvern

Når du kjøper abonnement fra Kampanje eller bruker våre nettsider vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere det abonnementet du har kjøpt, og for å kunne sende deg gode tilbud i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler. Se Kampanjes personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

7. Endring i vilkår

Vi vil kunne oppdatere våre abonnementsvilkår fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon på våre nettsider.

8. Kundeservice og kontaktinformasjon

For å få hjelp med spørsmål du har, anbefaler vi at du tar kontakt med oss på abonnement@kampanje.com

Kampanje Media AS

Organisasjonsnummer: 923238603

Adresse: Øvre Slottsgate 4, 0157 OSLO

9. Lovvalg og verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.