Airthings ble etablert i Norge i 2008 og er nå et globalt tech-selskap som utvikler og produserer produkter for å enkelt identifisere og måle radon og innendørs luftkvalitet.

  • Innsikt og analyse 
  • Analyse av kultur 
  • Konkurrent- og markedsanalyse 
  • Posisjoneringsstrategi
  • Merkevarestrategi
  • Lansering og implementering
  • Prosjektledelse 

Luften du puster inn

Airthings oppdrag er sikre at folk rundt i verden tar kontroll over luftkvaliteten gjennom enkle, prisgunstige og korrekte løsninger. Selskapet er en klassisk suksessfull scale-up som trengte et tydelig definert merkevare og posisjonering for å forberede bedriften for børsnotering, videre vekst og markedsdominanse.

En niche blir mainstream

Selskapet ble etablert av erfarne ingeniører med et felles mål; å gjøre verden til et bedre sted gjennom luftkvalitetsmåling. Med en unik posisjon innen radon identifisering og måling, hadde Airthings muligheten til å ekspandere til å tilby komplette og trådløse målerløsninger for luftkvalitet. Og ved deres oppkjøp av Airtight, styrket de sin ekspertise på å spare energi, kostnader og miljøet.

Airthings’ største markeder ligger utenfor Norge, og de opplever sterkest vekst fra USA og Europe akkurat nå.

Merkevaren. Et skritt videre.

En slik reise krever fakta, ikke kun følelser. The Brand Project fikk dyp innsikt inn i organisasjonen og dets markeds-tilnærming, samt analyserte hvordan bedriftskulturen hadde endret seg fra å være en startup til å bli en scale-up og hva som krevdes for videre vekst.

Utviklingen av merkevarestrategien for denne voksende bedriften handlet i stor grad om å holde historien og den grunnleggende ideen i live, mens det ble hevet til nye høyder med et operasjonelt perspektiv og strategiske implikasjoner. Den nye merkevarestrategien og posisjoneringen ble lansert i september 2020 og ble implementert på alle nivåer i hele selskapet. 

“Å jobbe sammen med The Brand Project på merkevare- og posisjoneringstrategien vår har gitt oss et solid strategisk fundament for å skalere merkevaren vår videre. Skikkelig inspirerende workshop’s og et fokus på hva som faktisk er viktig for oss, gjør at The Brand Project virkelig skiller seg ut med en unik kvalifikasjon for å kunne hjelpe oss å ta Airthings til en nytt nivå.“ – Lauren Pedersen, CMO Airthings