Lørdag 16. juni tilbrakte nesten 1000 barn og voksne dagen i strålende sol på Bislett Stadion, i regi av Gjensidige og Playroom Event. Tyve idrettsforbund stilte med alt fra klatrevegger, lacrosse- og bowlingbaner til turnmatter og fektebane, som barna fikk leke seg med. Det ble servert is og mat som deltagerne kunne nyte mens Lars Eikanger ledet dagen gjennom små reportasjer fra idrettsstandene. Artister som Ezzari og Sandra Lyng opptrådte på scenen, og Youtubeprofilene Herman og Murdrocks var også tilstede, til glede for mange barn med penn og autografkort.

"Det er første gang vi gjør noe sånt i samarbeid med alle våre sponsorater, men vi er veldig fornøyde og har fått mange gode tilbakemeldinger fra deltagerne" Sier eventansvarlig i Gjensidige, Lillian Moe Drotninghaug. 

Området ble dekortert med piknikpledd, blomster og en egen grafisk profil utviklet til familiedagen. Playroom bisto med prosjektledelse og planlegging, samt dekor, mat, teknikk, grafisk materiell og booking av artister og profiler.