De siste 27 årene har Kvitfjell gjennomført Word Cup i alpint, og i 2020 ble Playroom for første gang med som stolt eventsamarbeidspartner.

- Vi ser at det er store muligheter for å utvikle arrangementet. Vi er mektig imponert over det Kvitfjell Word Cup har fått til og apparatet med frivillige som står bak, men ser også mulighetene til å videreutvikle og gjøre om konseptet til et større helgearrangement der vi tar i bruk hele anlegget - det skal bli Kvitfjell World Cup Weekend fremover, sier Karine Jebsen, prosjektleder i Playroom.

Med strålende sol, Kilde på pallen og en folkefest var årets Word cup en suksess til tross for avlysning grunnet været på søndagen. - Lørdagen var utrolig med svært gode forhold og gode tilbakemeldinger fra FIS, løpere og støtteapparat, sier daglig leder i Kvitfjell Word Cup Ole Christian Kirkerud. Han var svært fornøyd med årets arrangement «Vi har det siste året jobbet sammen med Playroom for å utvikle arrangementet. Vi har planer om å gjøre mer hvert år framover der de grepene vi tok i år i samarbeid med Playroom ble godt mottatt av publikum og sponsorer».