Avinor har satt i gang en reklamebyråkonkurranse for Oslo Lufthavn, som er midt oppe i en storstilt utvidelse av flyplassen med åpningen av en ny terminal i 2017. Det er Dinamo som har Oslo Lufthavn på kundelisten i dag.

- Som offentlig bedrift må vi ut på anbud og dette er også ønskelig da vi får gjennomført en ryddig og nyttig prosess med et bredt utvalg av byråer, sier pressekontakt Joachim Westher Andersen i Oslo Lufthavn til Kampanje.

Kontrakten er på to år med en opsjon på ytterligere to år. Etter det Kampanje forstår skal avtalen ha en verdi på seks millioner kroner i året.

- Nei, det er ikke riktig. Hva den endelige summen blir vil avhenge av de tiltak og kampanjer som foreslås av byrå og godkjennes av OSL, sier Westher Andersen.

- Hvorfor trenger Oslo Lufthavn et eget reklamebyrå?

- Oslo Lufthavn kommuniserer bredt på mange ulike flater og har både behov og et ønske om å knytte oss til et byrå som kan videreføre den gode jobben som er gjort med Dinamo frem til i dag. Hvordan markedskommunikasjonen kommer til å se ut frem mot 2017 er ikke bestemt, men vi har en viktig og spennende kommunikasjonsjobb frem mot åpningen av den nye delen av flyplassen i 2017.

Neste uke skal alle tilbydere presentere sine tilbud og sitt konkurransegrunnlag.

- OSL vil deretter fortløpende vurdere hvem vi skal gå i forhandlinger med. Målet er å ha en signert kontrakt i god tid før jul. I henhold til prekvalifiseringsdokumentet har vi valgt å gå videre med seks tilbydere.