Tv-distributøren Get er klar med en splitter ny reklamekampanje som skal vise frem Get i nesten helt ny drakt. For nå har selskapet fått en helt ny profil samtidig som selskapet ønsker å snakke med en mer dempet stemme.

- Dette er en helt ny måte og tenke på og snakke på. Det er en emosjonell vei som vi tenker er riktig for oss, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen. 

Hyller skuespillerne
Til å fronte sin nye reklamekampanje har Get fått to av Norges desidert mest kjente skuespillere, Ane Dahl Torp og Jon Øigaarden stiller for første gang opp i en reklamefilm og fronte to nye 60-sekunders reklamefilmer. Manus og idé er Gets reklamebyrå Schjærven som står for med det kreative teamet Øyvind Eide og Espen Skrolsvik.

Se filmen med Jon Øigarden her.

Regissør har vært Martin Werner og filmene er spilt inn i København.

Markedssjef Heidi Almås kaller de nye filmene en «hyllest til skuespillerkunsten» og hun er klar til å trykke på knappen allerede i kveld. Filmen går på lufta for første gang klokken halv ti på alle de store, norske tv-kanalene TV 2, TVNorge og TV3 i tillegg til flere av kanalene som Get samarbeider med.

- Vi kjører en såkalt «road block» klokken fem på halv ti på alle kanaler så da kommer du vel ikke unna. Det blir filmen med Ane Dahl Torp først, sier Almås.

- Aldri brukt mer penger på tv
Kampanjen skal rulle i to pluss to uker i første omgang og kommer også til å gå på kino og på nett.

- Kampanjen er det største vi har gjort i Get noensinne. Aldri brukt så penger på tv i en blokk noen gang. Så vi satser veldig på dette, sier Evensen.

Det er ikke første gang Get bruker kjendiser i en reklamefilm. I 2006 da tv-selskapet skiftet navn fra UPC til Get var det Thomas Giertsen som stod for skuespillet og reklamen som fokuserte på det nye «time shift» og som skjedde når man trykket på pause. Deretter hadde Get en runde med Tshawe, Pia Tjelta og Pål Bang-Hansen.

Med de nye filmene beveger Get seg opp i den øverste ligaen av norske skuespillere. 

- Vi ønsket å gå fra en litt kaotisk reklamesituasjon helt over i en annen avdeling. Jeg tror kundene og brukerne våre vil like dette. Det er et helt annet statement og det uttrykker veldig det vi ønsker å være og som er noe helt annet enn resten av bransjen, sier Gunnar Evensen.