Etter et langvarig samarbeid, gikk P4 ut av norsk fotball for noen år siden. Nå har radiokanalen skrevet under på en ny avtale med NFF, der landslagsfotball skal være det bærende elementet.

- P4 er Norges største kommersielle radiostasjon med en trofast og engasjert lytterskare, og er dermed svært interessant for NFF. Vi jobber kontinuerlig med å øke interessen og engasjementet rundt norsk landslagsfotball, og gjennom P4 når vi ut til mange vi ikke når i andre kanaler, sier kommersiell direktør i NFF, Erik Loe.

Avtalen har en varighet på to år med en opsjon på ytterligere to år, og gir P4 eksponering på NFF-arrangement, mens NFF får radioreklame, samt delta på enkelte P4-aktiviteter.

- P4 er lyden av Norge og dette gjelder også for fotball og landslaget, så P4 ønsker å være tilstede som samarbeidspartner. Det er mye engasjement rundt norsk fotball og landslaget spesielt, nå håper vi på en ny opptur og gleder oss til å bidra til at flere ser kamper og følger landslagene, sier kommersiell direktør i P4, Terje Larsen.

Tidligere ble det kjent at også VG blir med videre som sponsor av norsk fotball.

Les mer: NFF og VG inngår ny avtale