I OMD jobbet Marte Emilie Wågan med medierådgivning, mediebooking og planlegging og jobbet med flere av Orklas merkevarer. Hun har også en bachelor i Communication Management fra BI, hvor hun også jobbet med intern- og eksternkommunikasjon.

- Jeg ser tilbake på lærerike og fine år hos BI og OMD, og tar med meg mye læring herfra, sier Wågan som ser frem til å begynne i Retail Factory.

- Det er med stort engasjement og motivasjon jeg trer inn i rollen som prosjektleder hos Retail Factory. Jeg gleder meg enormt til å bli kjent med en bransje i stor utvikling og et selskap med god fremdrift, sier Wågan.

Rådgiver i Retail Factory, Joachim Breen, er fornøyd med å ha Wågan på plass.

- Marte kommer til oss med masse god erfaring i bagasjen, og vi er veldig glade for å ha henne på plass. Hun er allerede godt i gang, og har glidd rett inn i gruppa hos oss, sier Breen.

- Hittil har jeg blitt møtt med en bukett av kompetente og hyggelige kollegaer, spennende kunder og stor tillit internt. Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å utvikle meg og lære masse nytt i tiden fremover, avslutter hun.