Arendalsuka er Norges største politiske møteplass. Derfor er dette stedet å være hvis du ønsker å bidra til å diskutere og utforme politikk for fremtiden. Her samles sentrale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv. I år vil du ha større mulighet til å få hilst på akkurat den politikeren som er viktig for ditt felt, ettersom det er mellomvalgsår og pause fra valgkamp.

 Synlig og relevant

Men mange opplever at de forsvinner i mengden av arrangementer og merkevarer. For å dra hjem med følelsen av at man ikke bare har minglet, men også påvirket, trengs en plan for hvordan man skal bli synlige på Arendalsuka. Det er her vi kan hjelpe deg.

 Vi finner samfunnstrendene og de aktuelle spørsmålene som gjør dere relevante på festivalen. Vi har kompetanse fra alle store kommunikasjonsdisipliner og kan skreddersy den beste løsningen for dere i samarbeid med resten av TRY-huset. For å bli lagt merke til, må din virksomhet være tilstede med et relevant budskap på rett sted til rett tid. Vi skreddersyr opplegget deres, fra det strategiske og helt ned til det praktiske - fra hvilken arena og hvilket budskap dere bør velge, via arrangementshjelp og helt ut til innholdet dere publiserer digitalt.

 Dette tilbyr TRY Råd

Slik sørger vi for at dere skal få mest mulig ut av Arendalsuka:

 

  • Lokaler for arrangementer plassert i hjertet av festivalen, midt i Pollen
  • Innholdsprodusenter på video og tekst som kan lage innhold til bedriftens egne flater før under og etter oppholdet.
  • Planlegging og gjennomføring av debatter og arrangementer
  • Hjelp til å finne overnatting

 

Ta kontakt med oss i TRY for å bli synlig og relevant på Norges viktigste politiske møteplass.

Prosjektleder Natt Scheel natt@try.no , tlf: 41409263
Seniorrådgiver Åshild Mathisen aashild@try.no, tlf: 93027788