Nå når mange av oss er i karantene og har hjemmekontor er behovet for nettbasert kunnskapsdeling og samhandling enda viktigere. Derfor slår vi våre kreative krefter sammen for å kunne hjelpe deg med å arrangere digitale konferanse, frokostmøter eller ulike lanseringer fra vårt tv-studio i Oslo sentrum. Ekstraordinære situasjoner krever nye løsninger. Sammen hjelper vi deg med gjennomføring, dramaturgi, innhold, deltakerengasjement og teknikk.

Spoon står bak studio G17 som vi nå har bygd om til en konferansescene der vi kan streame eller ta opp en tre-kameraproduksjon. Primus Productions stiller med den profilerte konferansieren og tidligere programleder i NRK Erik Aasheim. Primus hjelper til med både dramaturgi, innhold og ledelse.

Den tredje samarbeidspartneren, Task Alliance, kan med sin brede pedagogisk kompetanse bidra til digitale samhandlingsløsninger – hvis du trenger det i tillegg.

Sammen kan vi sørge for at  du kan gjennomføre engasjerende møter og konferanser på nett. Teknologi gjør det mulig å delta i diskusjoner, være kreativ sammen og nettverke med andre konferansedeltakere. Vi kan skreddersy en digital konferanse basert på dine behov.Studioet ligger inntil et stort åpent rom med kafébord i god avstand. Vi kan legge til rette for trygg samhandling mellom de få menneskene som trenger å være fysisk til stede. Fra vårt studiokan foredragsholdere kan være med direkte og svare spørsmål og ha interaksjon med dere som følger med via skjerm eller app. Foredrag kan også gjøres i opptak og sendes som en del av konferansen. Vi justerer studio, scene og skjermer som passer ditt format og din profil.

Om Digital konferanse fra studio G17:

Primus Productions: Den tidligere NRK-profilen Erik Aasheim elsker å lede en god debatt eller konferanse der folk får vist seg frem på sitt beste. Folkeopplysning er et hedersord. Erik har mer enn 30 års bakgrunn som journalist, Paris-korrespondent, forfatter, møteleder og grønn ministerrådgiver. Erik liker best å komme inn tidlig i prosessen og bidra til både program og dramaturgi. Han lager også nå flere podkaster, blant annet for NRK og Sveriges Radio.

 
 
 Task Alliance bidrar med innsikt i din organisasjons behov, pedagogisk kompetanse og digitale samhandlingsløsninger slik at du kan gjennomføre engasjerende møter og konferanser på nett. Ved å gi deltakerne mulighet til å være aktive, skaper vi en opplevelse som fester seg. Task Alliance jobber for å utvikle den digitale kompetansen i befolkningen gjennom en rekke prosjekter for Kompetanse Norge. I prosjekter sammen med blant andre Skatteetaten, Storebrand, KLP og idretten sprer vi kunnskap og engasjement gjennom digitale kanaler.
 
 
 
Spoon: Med vårt studio i Oslo sentrum og inhouse kompetanse på lyd og bilde har du gode rammer for produksjonen. Ønsker du hjelp med markedsføringen av arrangementet i forkant, kan våre innholdsprodusenter og distribusjonsspesialister hjelpe. Vil du ta opp og redigere i etterkant, eller kanskje hente ut høydepunkter for å kunne bruke i dine digitale kanaler, har vi eksperter på det.

 

Kontakt oss her Erik Aasheim eller Trond Svilosen