Natt til fredag ble vinnerne av Pearl Awards kåret i New York. Spoon fikk med seg tre gull og et sølv for arbeidet med KIWI, Volvo Trucks og KONE.

– Det er helt fantastisk. Jeg er utrolig stolt over det kreative arbeidet signert Spoons ansatte, kombinert med kundenes tillitt – for det er det som ligger bak denne suksessen, sier Marte Ramborg, byråleder i Spoon AS.

Pearl Awards er den eldste og lengstlevende konkurransen innen innholdsmarkedsføring i USA. I år mottok Pearls Content Council rekordmange påmeldinger, med 84 konkurrerende byråer fra hele verden.

Spoon og norske KIWI vant prisen for Best Retail under Pearl Awards.

– Dette er skikkelig stas. Resultatene er overbevisende. At vi hevder oss internasjonalt er utrolig gøy, sier Jacob Rolland, Marketing manager i KIWI.

Kampanjen var et samarbeid mellom KIWI, Unil, Alexander reklame og Spoon – som også vant sølv under CMA i London forrige uke.

– Det er utrolig kjekt å vinne gull i en kategori med så stor konkurranse. Tusen takk til KIWI, Unil, Alexander reklame og ikke minst: teamet i Spoon som har gjort en fantastisk jobb, sier seniorrådgiver og kundekontakt Christoper Øyen.

Les mer om den prisvinnende KIWI-kampanjen her.


Spoon og Volvo Trucks vant gull i kategorien Best Automotive, for kampanjen The Iron Knight – samt sølv i kategorien Best Photography for kampanjen Driver Report, Lofoten.

Spoon og KONE vant gull i kategorien Industrial, Manufacturing and Construction for kampanjen Machine Conversations.

– Machine Conversations-kampanjen viser at distribusjon ikke bare handler om å lykkes med den kjøpte oppmerksomheten. Man må også investere i godt støtteinnhold til sosiale medier for å sikre at budskapet bryter støyen, sier Lena Barner-Rassmussen, byråleder i Spoon Helsinki.

Også kunden er strålende fornøyd:

– Kampanjen var en stor suksess som ikke bare gav oss mye synlighet, men også mange leads. Dette beviser at B2B innhold kan være både inspirerende og salgsdrivende samtidig, sier Liisa Kivelä, kommunikasjonsdirektør i KONE.

Les mer om den prisvinnende KONE-kampanjen her.

Spoons priser fra Pearl Awards


GULL

Kategori: Automotive
The Iron Knight
Kunde: Volvo Trucks
Byrå: Spoon

Kategori: Industrial, Manufacturing and Construction

Machine Conversations
Kunde: KONE
Byrå: Spoon

Kategori: Retail

Lansering av LilleGo`
Kunde: KIWI
Byrå: Spoon

SØLV

Kategori: Beste foto

Driver report, Lofoten
Kunde: Volvo Trucks
Byrå: Spoon