For fjerde år på rad har KIWI vunnet Marketingprisen 2018 i sterk konkurranse med NorgesGruppens øvrige butikkonsepter: Meny, Spar, Eurospar, Joker, Nærbutikken og Deli de Luca.

Årets vinnerkonsept er produktserien «Billig middag for én», som juryen kaller et «genialt, enkelt og kundevennlig konsept». De trekker frem at alle markedsaktivitetene har forsterket konseptets tydelighet og enkelhet.

Kampanje på Tinder

Spoon samarbeidet med Alexander reklamebyrå om en helhetlig reklamekampanje på tvers av alle mediekanaler. I den digitale markedsføringen fikk vi anledning til å være ekstra kreative, noe som blant annet resulterte i en helt egen Tinder-kampanje rettet mot en målgruppe som med høy sannsynlighet ofte spiste middag alene.

I tillegg skapte vi «Middagsgjesten», som kunne tilby selskap ved måltidet til alle som måtte ønske det, og en mobilvennlig middagsvelger som kombinerte produktene med enkle oppskrifter.

Fire år på rad

Juryen for Marketingprisen 2018 trekker frem nettopp mediemiksen og kreativitet som viktige bidrag til at KIWI treffer målgruppen på en forbilledlig måte, ikke minst i digitale kanaler.

KIWI har vunnet Marketingprisen hele fire år på rad. I 2017, 2016  fikk de prisen for henholdsvis «LilleGo’» og «KIWI PLUSS». Spoon har samarbeidet med Alexander reklamebyrå også på disse lanserings- og markedsføringskampanjene.