Vi ser i gjennomsnitt halvannen time video hver dag. Ifølge HubSpots siste undersøkelse oppgir 76 prosent av markedsførere at video bidrar til økt salg. Video er avgjørende for å øke forståelsen rundt ditt varemerke, ditt produkt eller dine tjenester.

Det er ingen tvil om at konkurransen i sosiale medier har blitt hardere. Du må skille deg ut og jobbe strategisk med distribusjon for å nå gjennom. Hvordan kan du skape godt innhold som din målgruppe vil ta del av/engasjere seg i?

Mats Michael Olsen er produsent og regissør i Spoon. Han viser deg hvordan du mestrer levende bilder i sosiale medier. Mats er hjernen bak ”The Mysterious Life of Developers”, som han laget i med oppdragsgiver Kantega. Filmen, som nå er sett over 20 millioner ganger, har gitt konkrete resultater for Kantegas rekrutteringsarbeid i en bransje der det kriges om talentene.

Jonna Ekman, markedssjef på KIT, deler sin innsikt i levende bilder og distribusjon i sosiale kanaler. Hun kommer blant annet til å snakke om hvordan du kan skape bedre innhold med hjelp av unik data, riktige verktøy og bevisst bruk av dramaturgi.

Vil du lære deg mer om å skape engasjerende innhold i sosiale kanaler?

Meld deg på vårt frokostseminar her!

Når: 10. oktober, frokost fra kl. 08.00.

Hvor: Grensen 17, hos Spoon (7. et.)