Vi er veldig stolte over nominasjonene, og enda stoltere over de resultatene vi skaper hver dag sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Dette er en nominasjon i lagspill, og det er kjempemorsomt at vi hevder oss i internasjonale konkurranser, sier Marte Ramborg, byråleder i Spoon Norge. 

Oslo-kontoret står for tre av Spoons 14 nominasjoner: «The Mysterious Life of Developers»-videoen for Kantega er nominert til to priser i kategoriene Best Inter-Company Engagement og Best Use of Video (individual), mens KIWIs «Middag for én»-kampanje er nominert i kategorien Best Consumer. I tillegg har Norgeskontoret i likhet med alle nordiske kontorer bidratt til nominasjonen i Best use of social media for kampanjen CAR SOS for National Geographic Nordic.  

De øvrige Spoon-nominasjonene er for samarbeidet med Volvo Trucks, PostNord, SOS Alarm, og KONE. 

Nominasjonene til Spoon er absolutt et bevis på at vi stiller i internasjonale klasse. Dette viser hvor bra resultatet blir når man har et velfungerende og innsiktsfullt samarbeid med kundene, tydelig fokus på kommunikasjonsmålene, riktige prioriteringer, og kreativt spillerom. Vi takker alle våre kunder som gir oss muligheten til å jobbe tett med dem. Da blir resultatet som oftest veldig bra, sier Anders Ribba CEO i Spoon. 

The International Content Marketing Awards går av stabelen tirsdag 27. november i London. Se alle nominasjonene her.