- De siste månedene har vi fått 2-3 innkommende henvendelser om dagen, innleder Pedersen med, før han tar et lite tilbakeblikk.

SD Media startet opp i 2019, og innledet med en delvis feilslått utviklingssatsning. 

- Vi brukte mye penger og energi på å utvikle et self-service-system for digital markedsføring, primært bygget for SMB-markedet. Vi krasjet et par ganger, men kom ut med et produkt og en løsning vi er veldig fornøyde med. Vi lærte noen dyre lekser underveis!

SD Media står bak marketing-plattformen, som til slutt fikk navnet Leadbooster.no. 

2020-regnskapet viser en omsetningsøkning på 114 % fra 2019. I 2021 skal byrået for første gang tjene penger.

- 2021 har startet bra for oss. Våre viktigste kunder har nå vært med oss en stund, og nye kunder kommer til forløpende. De siste månedene har vi fått 2-3 innkommende henvendelser om dagen, av bedrifter som ønsker å jobbe med oss. For første gang er vi i en posisjon hvor vi sier nei til kunder.

Tett samarbeid med lokal skole

SD Media har i 2021 fått flere kjente merkenavn på kundelisten. Den første ansettelsen i det som spås å være en rekke ansettelser kommer rett fra skolebenken, etter et vellyket internship-opphold.

- Lucas har jobbet hos oss på deltid i 9 måneder som trainee. Fra august jobber han fulltid hos oss som Performance Markedsfører, og det gleder vi oss til! Han har gjennom 9 måneder vist hva han er god for, og nå skal han jobbe tett med meg på flere av våre kundecaser, forteller Pedersen fornøyd.

Lucas Mehler fikk opprinnelig intership-jobben gjennom et samarbeid mellom Mailand og SD Media. Dette samarbeidet begynte allerede høsten 2019, og siden den gang har minimum en student til en hver tid vært under SD Medias vinger gjennom utdanningsløpet.

- Dette gjør at studentene får et bilde av hvordan det er å jobbe i et byrå. Samtidig får vi anledning til å bli godt kjent med potensielle ansatte, lenge før de har mulighet til å begynne i en fulltidsjobb. Vi er veldig glade for samarbeidet med Mailand!

Må rekruttere flere

- Vi ligger an til å igjen doble omsetningen i 2021, og vi trenger flere markedsførere for å opprettholde topp kvalitet i alle ledd, avslutter Dennis Aasterud Pedersen.