- Schjærven overbeviste oss med et godt kreativt konsept forankret i en tydelig strategisk retning, sier grunder og administrerende direktør, Johan Dolven.

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle, og er det eneste advokatselskapet som tilbyr sine tjenester gjennom en forsikringsløsning. Forretningsmodellen er helt unik og ble grunnlagt som forsikringsselskap av Johan Dolven i 2005, og HELP er nå et heleid datterselskap av ARAG.

- Vi ble imponerte og inspirerte av HELP’s helhjertede innsats for å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Dette er en imponerende organisasjon med en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Behovet for juridisk hjelp er enormt stort, men oppleves som kostbart og vanskelig tilgjengelig for folk flest. At de velger oss for å videreutvikle merkevaren og ekspandere synes vi er veldig hyggelig. Og i all beskjedenhet ganske fortjent. Vi gleder oss til å jobbe sammen med HELP, dette er en viktig sak, en unik forretningsmodell og en skikkelig hyggelig gjeng, sier rådgiver Bente Valøy Lindstad med et stort smil.

Bilde fra venstre: Hanna Ringheim, Sven Henriksen (H), Ingrid Leren Wathne, Einar Nonstad, Bente Valøy Lindstad , Caroline Macri, Cathrine Nilsen Kaxrud (H), Håkon Preus, Anne Cathrine Aasen, Mathilde Danielsen (H), Magnus Spetalen (H) og Janniche Rasmussen. Dag Are Børresen og Johan Dolven var ikke til stede da bildet ble tatt.