– Når trykket fra eksisterende kunder fortsetter å øke, samtidig som det stadig kommer inn nye kunder, er det veldig fint å kunne tilføye to nye unge talenter til teamet. Med Hording og Ekern på laget styrker vi oss både kreativt og innenfor PR og prosjektledelse, og kan også tilby video og grafiske tjenester in-house, sier byråleder Petter Thorendahl.

Caroline Hording er utdannet kreatør med spesialisering i kommunikasjonsstrategi ved Høyskolen Kristiania, og moderne prosess- og prosjektleder ved Emergence School of Leadership. Hun har tidligere vært praktikant hos Naug & venner, og hatt internship hos Nucleus. I tillegg har hun arbeidet med reelle kundeoppdrag på Emergence.

– Jeg har fulgt med på kampanjene PR-operatørene har utviklet de siste årene, så at jeg nå får være en del av teamet er utrolig kult. De virker som en veldig trivelig gjeng, og har flere spennende kunder som jeg ser frem til å jobbe med, sier den nye rådgiveren.

Mats Ekern vokste opp i mediebransjen, og har alltid vært ekstremt opptatt av å uttrykke seg gjennom kreative, visuelle medier. Han har tidligere jobbet som frilanser for PR-operatørene i tillegg til å ha jobbet med alt fra store selskap og byråer, til mindre lokalbedrifter og privatpersoner. Han brenner for å skape engasjerende innhold, og vet hva som trengs for å fange oppmerksomhet, spesielt hos de yngre målgruppene.

– For meg er dette en arbeidsplass jeg gleder meg til å komme til hver morgen. Hos PR-operatørene kan jeg jobbe med ting jeg elsker, samtidig som jeg kan lære av dyktige kolleger, og dele min egen kunnskap videre. Her er det et økosystem av frihet, kreativitet og kompetanse som jeg føler er ganske unikt for PR-operatørene, sier han.

Thorendahl har stor tro på de nye tilskuddene.

– Caroline ble ansatt etter en intens rekrutteringsdag på vårparten, hvor hun skilte seg positivt ut fra konkurrentene i det hun kom inn døren. Mats har imponert fra første møte som frilanser og det var aldri noe tvil om at han ville bli en bra operatør. Vi har stor tro på begge to og vi gleder oss til å følge utviklingen deres videre, avslutter Thorendahl.