De siste månedene har det vært trangt i døren i de nye lokalene til PR-operatørene i Lille Grensen 7. Kommunikasjonsbyrået har siden sommeren vunnet oppdrag for 12 nye kunder. Blant disse er Yara, Ferner Jacobsen, Fazer, Møbelringen, Electronic Arts, Av-og-til og Sensio – leverandør av smarthus- og velferdsteknologi.

− Vi er svært fornøyde med at så mange nye kunder har gitt oss tillit og spennende utfordringer de siste månedene. Vi merker at vår sammensatte kompetanse og helhetlig tilnærming, sammen med en sterk tro på at kommunikasjon skal skape en positiv forskjell tiltrekker stadig flere. Det ser ut til å gi oss en svært godt utgangspunkt for den videre utviklingen, sier byråleder Petter Thorendahl.

Ikke lenger et rent PR-byrå

Byrået har de siste årene rekruttert bredere enn tidligere, og består i dag av en miks av tradisjonelle kommunikasjonsrådgivere, strateger, kreatører, innholdsprodusenter og mennesker med mediebyråbakgrunn. Dette har ført til at byrået i dag leverer langt bredere enn tidligere, og ikke regner seg som et rent PR-byrå.

− Selv om PR og fortjent oppmerksomhet står sentralt i vårt tankesett og leveranser, regner vi oss i dag som et marketingmiljø. Dette materialiserer seg også i oppdragene, som i dag har et vidt spenn, fra strategi og konseptutvikling, til innholdsproduksjon og tradisjonell PR. Vi har i dag en virkemiddeluavhengig tilnærming, og fokuserer på oppdragsgivernes forretningsmessige utfordringer. Virkemiddelbruken kommer som en konsekvens av dette, forsetter Petter Thorendahl.

Spennende dialoger

I tillegg til de mange nye kundene er PR-operatørene også i en rekke spennende dialoger med både private og offentlige virksomheter og organisasjoner, som vil avklares de neste ukene.
− Man vet aldri med slike prosesser, men vi ser det som et godt tegn at stadig flere ønsker dialog med oss. Vi har tro på at flere av disse dialogene vil ende i kundeforhold. I så fall vil vi få en svært hyggelig inngang på 2019, avslutter Thorendahl.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Petter Thorendahl, byråleder PR-operatørene
922 20 977 / pt@pr-o.no