Kontoret har blitt over dobbelt så stort som det en gang var, omsetningen vokser – og det samme gjør bedriften. Etter 10 år med oppturer, utfordringer, eventyrlige resultater og hardt arbeid er det minst én ting de har lært – at man blir aldri ferdig utlært. 

-       Det har krevd store mengder koffein, blod, svette og tårer for å komme seg dit vi er i dag. Og vi er enda ikke i mål, sier daglig leder, Jan Eivind Aamodt.

 

Slik har de overlevd i 10 år 

Optimal Norge ble etablert i 2009. Siden den gang har trender blitt analysert, nye arbeidsmetoder blitt implementert og i dag har byrået eksperter innen SEO, SEM, sosiale medier, inbound og innholdsmarkedsføring.

-       Ti år! Det hadde vi aldri fått til uten de fantastiske menneskene som jobber her, sier Aamodt. Håvard Foss Aamodt er enig, og synes det er vanskelig å tro at det har gått ti år.

Det begynte i 2008 med en drøm om å starte noe eget. Jan Eivind Aamodt, Håvard Foss Aamodt, Øyvind Leithe og Martin Erichsen ønsket å se hvorvidt deres idéer og markedsføringsstrategier kunne utfordre status quo.

-       Årene har bydd på spennende samarbeid, utfordrende prosjekter, uforglemmelige turer og bare følelsen av å ha det genuint hyggelig på jobb hver dag, sier Foss Aamodt.

 

Et byrå med store ambisjoner

Optimal Norge har ambisjoner om å bli et av Norges største digitale markedsføringsbyråer. De ansatte elsker å bli utfordret, og lever for å levere. Den nye visjonen til byrået sier i grunn alt: Over forventing – ingen snarveier. 

-       Vi skal føles som en forlengelse av våre kunder. Samarbeid er nøkkelen, og hos oss skal folk få en hel markedsavdeling på plass uten å merke at vi er et byrå. Den nærheten gjør at vi skiller oss ut, og er en av hovedgrunnene til at vi vil overleve de neste ti årene også, avslutter Aamodt.