Optimal Norges inboundekspert, Jógvan Brimheim Gunnarsson har i 2019 holdt både vellykkede workshops om inbound og vært gjesteforeleser ved Handelshøyskolen BI, campus Nydalen. Her holdt han to inbound-foredrag, og snakket blant annet om moderne markedsføring, «jobben-som-skal-gjøres-teorien» og fortjent digital synlighet. Forelesningen ble holdt for første- og andreåsstudenter i markedsføring. Det virker som om BI er sultne på mer, for Gunnarsson har allerede blitt invitert tilbake i 2020.

 

Spennende å være lærer for en dag

Gunnarsson jobber til daglig i Optimal Norge, og har her avholdt syv workshops på Ryen for mange bedrifters markedsførings- og salgsansvarlige. Han jobber også med inbound for kunder av Optimal Norge, og håper å få flere til å omfavne metodikken i 2020. Jobbhverdagen er aldri lik, og det har vært spesielt spennende for Gunnarsson å ta på seg lærerhatten og undervise BI-studenter ved Nydalen. 

-       Det er her de nye markedsførerne sitter, så det å kunne være med på å inspirere dem har vært en helt spesiell opplevelse, sier Gunnarsson.  

 

Gleder seg til nye forelesninger i 2020

Inbound har den siste tiden tatt helt av innen markedsføringsverdenen, og selv om metodikken er enkel i teorien kan den i praksis bli noe mer komplisert å implementere. Nettopp derfor er det så viktig å skreddersy inbound etter hver enkelt bransje.

-       Studentene ved BI viste stor interesse for dette med å skreddersy markedsføringen for både bedrifter og de som skal nås gjennom annonser, e-poster, artikler og mye mer. I dag har man en stor forståelse for at markedsføring ikke lenger kan nå alle og enhver, men at man må spisse både publikum og budskap. Derfor tror jeg inbound er spesielt tiltrekkende for aspirerende markedsførere, mener Gunnarsson.  

Lyst til å bli med på en gratis inbound frokostworkshop med Gunnarson? Meld deg på her! 

-       Jeg kan love en uformell forelesning, med spennende nyheter om inbound, hvor markedsføringen beveger seg i 2020 og selvfølgelig en god dose humor, avslutter Gunnarsson.