–      Jeg håper vi sammen kan ta betalt annonsering og SEO til neste nivå, sier Eivind Bodding, nyansatt leder for sosiale medier i Optimal Norge.

Med over tre års erfaring innen markedsføring skal han ha fagansvar på SEO-avdelingen til Optimal Norge, i tillegg til å ha lederansvar for sosiale medier. I løpet av de siste årene har han jobbet i flere bedrifter og har hjulpet mange med å nå sine mål på nett.

 

Hentet fra INEVO

Eivind Bodding jobbet i markedsføringsbyrået INEVO før han ble hentet til Optimal Norge. Her startet han som rådgiver og jobbet med betalt annonsering i søkemotorer.

-       I løpet av tiden hos INEVO jobbet jeg med flere forskjellige fagområder og kunder. Dette har gitt mange gode erfaringer jeg tar med meg videre. Det siste året jobbet jeg som ansvarlig for sosiale medier, sier han. 

Denne erfaringen tar han med seg inn i sin nye stilling i Optimal Norge, noe hans nye arbeidsplass verdsetter høyt.

-       Håpet er å få bidratt til videreutviklingen av Optimal Norge faglig sett. Jeg er teknisk, kreativ og ivrig på å gjennomføre, noe jeg håper vil være med på å levere gode resultater for våre kunder i Optimal, sier Bodding.

 

En mann av mange talenter

Den nyansatte lederen har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen i Kristiania. I ettertid har han primært jobbet med betalt og ikke-betalt søkemotormarkedsføring og sosiale medier.

-       Etter endte studier har interessen for markedsføring bare vokst. Stadig nye trender, verktøy og metoder for å skape vekst på nett gjør at faget aldri slutter å være spennende, forteller han.

Under studiene fikk han også praktisk erfaring i det å markedsføre seg selv, som en del av praktiske oppgaver i faget digital markedsføring. Da fikk han også erfaring med innholdsmarkedsføring. En mann av mange talenter, med andre ord.

 

– Gleder meg til å gi full gass videre

Bodding føler seg godt tatt imot og ser frem til å gi full gass videre i Optimal Norge.

-       Inntrykket av gjengen er veldig bra! Det virker som et supert arbeidsmiljø, med både dyktige og hyggelige kollegaer. Avdelingene jobber målrettet og folk er flinke til å samarbeide, avslutter han.

PS: Visste du at Eivind Bodding er en del av duoen bak Markedsføringspodden på fritiden? Sammen med Even Ødegård gir han deg ukentlige markedsføringstips.