Lørdagsrådet - bærekraftspesial

Lørdagsrådet med Live Nelvik i spissen skal sammen med tre rådgivere runde av Green Camp med en bærekraftspesial.

Har du spørsmål om bærekraftutfordringer på din arbeidsplass, om hvordan du skal håndtere vanskelige kollegaer, om smugspising av burger når du egentlig er vegetarianer, om hvordan du skal håndtere at selskapet ditt bare later som de er opptatt av bærekraft? Eller er du kanskje forelsket i en kollega?

Rådgiverne er klare for å ta opp alle slags problem. Har du spørsmål til Lørdagsrådet, send til lr@nrk.no merket med «Green Camp».

Live Nelvik ifra NRK's Lørdagsrådet

Foredragsholdere

I år vil det være en rekke spennende foredragsholdere ifra ulike bransjer og bedrifter.

Vi oppdaterer fortløpende med innhold her, på Facebook og Instagram.

 

Workshop

På Green Camp vil det være en rekke foredrag gjennom hele dagen i to saler. I tillegg får du muligheten til å delta på Awake sin workshop om kommunikasjon av bærekraft.

Vil du delta på workshop? Send e-post til Berit hvor du oppgir om du vil være med på workshop før eller etter lunsj.

Hvordan kommunisere bærekraft?
Endelig kan dere få hjelp til å finne retningen på deres bærekraftkommunikasjon! Awake tar dere med på en reise der målet er å få en bedre forståelse for hvordan dere kan formidle deres bærekrafthistorie.

Sammen går vi igjennom lekne oppgaver hvor dere får hjelp til å prioritere deres budskap, finne deres hjertesak og løfte opp det unike med deres bærekraftarbeid. I tillegg får dere innsikt i hva som er viktig å tenke på når det gjelder kommunikasjon av bærekraft.

  • Hvordan kan dere skape engasjement?
  • Hvordan kan dere trygge prosessen og unngå grønnvasking?
  • Hvordan kan dere snakke om utfordringene?

Få innblikk i et verktøy som dere enkelt kan ta med dere videre. Vi skal gi dere inspirasjon til å kommunisere bærekraft med stolthet.

Hvis du vil på Awake sin workshop, så ikke vær redd for å gå glipp av noe fra de andre salene. Vi gjør opptak av alle foredrag som du kan se i etterkant.

Awake, Camilla Elise Berg, Daglig leder / Marte Alstad Hansen, Kreativ leder

 

En mulighet du ikke vil gå glipp av

På Green Camp skal vi sammen skape festivalstemning. Dette blir en dag med inspirerende foredrag og workshops, digg mat og selvsagt kaffe og snacks gjennom hele dagen. Alt er inkludert i billettprisen. Vi gleder oss til å se deg.

Meld deg på

‍Program

Vi har et variert program med foredrag og workshops fordelt på 3 saler på Klingenberg kino. Det vil være parallellsesjoner gjennom hele dagen. Endelig programoversikt med tidspunkter vil bli lagt på Green Camp's hjemmeside.

‍‍

Tanja S. Schøien
Tanja S. Schøien
Seniorrådgiver / Partner
 
Berit Hushagen
Berit Hushagen
Senior prosjektleder