- Det er mange faktorer som har bidratt til denne gode starten, og jeg vil spesielt berømme både Attivo og Privatmegleren for å tørre å ha en lukket salgsstart i en periode som var svært usikker pga av korona. Salgsstarten ble gjennomført slik at det kun var interesserte som hadde meldt seg på nyhetsbrev som fikk tilgang på leilighetene først via boligvelger. Det trigget noe hos interessentene og siden «første mann til mølla»-prinsippet gjaldt var det bare å kaste seg rundt for å få tak i drømmeleiligheten.

Malerhaugveien 25 ligger mellom Ensjø og Helsfyr og er et område i kraftig vekst med konkurrerende boligprosjekter på alle kanter. Tidlig i prosjektet så vi at det måtte en tydelig profil til for å kunne skille seg fra de andre.

Vi har utviklet konseptprofilkommunikasjonsstrategi, prospekt, nettside, innhold til nettside, visningssenter og nyhetsbrev. Vi har også gjort markedsføringen i alle kanaler og sammen med Privatmegleren fått en god base med interessenter. Vi har hele tiden hatt et sterkt fokus på å ivareta profilen og rendyrke den ned til hver minste detalj – som for eksempel logo på kaffekoppene til salgsstarten.

For å få dette til er vi helt avhengig av å ha en kunde som forstår viktigheten av å ha en profil og å gjøre den til noe gjenkjennbart for potensielle kjøpere. Det mener vi, både vi og Attivo har klart i dette tilfellet.

Fakta:

  • Malerhaugveien 25, Oslo
  • Mellom Ensjø og Helsfyr
  • 2 Byggetrinn
  • 230 leiligheter totalt
  • Salgsstart 2. juni 2020
  • Planlagt innflytting 1. kvartal 2023

Her kan du se prosjektets nettside eller du kan ta en titt på et utvalg av materiell vi har laget til Malerhaugveien 25.

Vi i NXT har de siste årene skaffet oss mye kunnskap og erfaring fra boligprosjekter i hele Norge og ønsker å være markedets beste tilbyder innen eiendom. Ønsker du å vite mer kan du ta kontakt med oss.