Nucleus var eneste helnorske byrået som var nominert i kategorien "Nordic Agency of the Year".

– 2020 var svært krevende, og jeg er veldig glad for at pandemien nå ettertrykkelig er på retur. Vi valgte, kanskje noe utradisjonelt, å gasse og bremse samtidig, og hentet en rekke nye kunder, som i all hovedsak erstattet de oppdragene som ble borte som direkte konsekvens av pandemien. Denne prisen tilhører alle mine 31 flinke og hardtarbeidene kolleger for alt arbeidet vi sammen la ned i 2020, sier byråleder Axel Revheim.

Nucleus var nominert i kategorien «Nordic Agency of the Year» i konkurranse med internasjonale BCW, og de svenske byråene Narva og Spotlight PR.

Tre finalister i SABRE

I tillegg til å være finalist i Nordic Agency of the Year, hadde Nucleus også finalister i tre ulike kategorier, for prosjekter og kampanjer som ble laget i 2020. Det er femte året på rad at Nucleus har nominerte bidrag i SABRE Awards.

I 2021 har Nucleus sine finalister kjempet om de beste plasseringene i tre ulike kategorier:

  • «Power the Change» med Aker Solutions i kategorien Employer Branding
  • «En annerledes jul» med Leger uten grenser i kategorien Not-For-Profit Organizations
  • «Uten grenser» med Hennig-Olsen Is og Leger uten grenser i kategorien Sponsorhips

Her kan du lese jobben Nucleus gjorde for Leger uten grenser.

SABRE Awards er den årlige prisutdelingen som anerkjenner strategisk, kreativ og effektiv markedsføring fra hele verden, og gjennomføres av The Holmes Report. Prisutdelingene i kveld kårer de beste PR- og kommunikasjonsarbeidene i Europa, og hvert år kommer det inn flere tusen påmeldinger til konkurransen. I år kom det inn mer enn 2000 påmeldinger.

Allerede vinnere

I slutten av mai ble vinnerne av IN2Sabre annonsert, som premierer innovative løsninger og kampanjer, der utøvelsen av fagprofesjonene vektlegges. Fikk Nucleus gull i kategorien «Best in Sponsorships Winner», med kampanjen Uten grenser, for Hennig-Olsen Is og Leger uten grenser.

– Det har vært et givende prosjekt å jobbe med, takket være en oppdragsgiver som virkelig tør å gå nye veier, sier byråleder Axel Revheim om samarbeidet med Hennig-Olsen Is.

I tillegg fikk Nucleus «Certificate of Excellence» for kampanjen #PowerTheChange for Aker Solutions, i kategorien «Best in Digital Marketing/Advertising».