SABRE Awards er prisutdelingen som anerkjenner strategisk, kreativ og effektiv markedsføring. Nucleus har for fjerde året på rad flere nominerte bidrag i SABRE Awards – verdens største prisutdeling innen PR. Prisutdelingen gjennomføres av The Holmes Report.

Nucleus er det norske byrået med flest nominasjoner, med prosjekter gjennomført for NLB, Trygg Trafikk og Onninen. Kategoriene spenner seg fra «Business to Business» til «Public Education». Et av prosjektene som er nominert er det digitale innholdsmagasinet Onntime, som er laget sammen med Onninen.

– Det er gøy å se at vi får igjen for tiden vi har brukt på innsikt, strategi og kreativitet i arbeidet med både nettside, innholdsproduksjon og distribusjon av Onntime. Og det er ekstra inspirerende å se at arbeidet også har gitt forretningsmessig effekt for kunden, sier kundeansvarlig Leif Iversen.

Her er våre nominerte prosjekter:

  • «Onn:time» med Onninen i kategorien Business to Business

– Det er viktig å måle arbeidene våre mot de beste i Europa, og vi gleder oss til prisutdelingen, selv om den sikkert vil bli feiret på videokonferanse, sier byråleder Axel Revheim.

Hele nominasjonslisten kan du lese her.