I European Excellence Awards kåres de beste PR- og kommunikasjonsarbeidene i Europa. Dette er det tolvte året prisutdelingen finner sted, og konkurransen blir tøffere år for år.Årets prisutdeling finner sted i Lisboa 29. november.

– Konkurranser som European Excellence Awards er en anledning til å måle kvaliteten på arbeidet vårt i en internasjonal målestokk. Med hele fem nominasjoner i år er vi blant de byråene med flest nominasjoner i hele konkurransen. Det forteller oss at jobbene vi gjør ligger helt i front faglig, både strategisk, kreativt og effektmessig, sier faglig leder Atle Hommersand.

Fjerde året på rad

Dette er det fjerde året på rad Nucleus er nominert til pris til European Excellence Awards. I år er Nucleus nominert i følgende kategorier: Sciene & Education (Academy), Event & Experiental Marketing (Urban Future Global Conference), Social Media (Trygg Trafikk), Multichannel Communication (Trygg Trafikk) og NGOs & Associations (Trygg Trafikk).

– De nominerte prosjektene viser bredden i våre leveranser. De har alle skapt gode resultater for kundene, og felles for dem er de kombinerer innsikt, PR med moderne digital virkemiddel- og kanalbruk. Takk til kundene som ga oss tilliten, nå gleder vi oss til finalen i Lisboa, sier Hommersand.

De tre nominerte bidragene var også nominert til Digital Communication Awards tidligere i høst. Da ble det pris på Trygg Trafikk-kampanjen. Den plukket også med seg to priser i SABRE In2 Awards tidligere i år.

Se prosjektene her!

«På tide med ny karriere?»: Science og Education

«Noen kamper er verdt å ta»: NGos & Associations, Multichannel Communication, Social Media

«Fremtidsutsikten»: Event & Experiental Marketing