- Selv om Morgenstern har blitt fire år, ser vi fremdeles på oss selv som en utfordrer. Vi er fortsatt sultne og griper begjærlig sjansen til å lage noe fint når den byr seg. Viktigst er nok likevel at vi er heldige nok til å ha kunder som i likhet med oss tror på kreativitet som virkemiddel, sier tekstforfatter og kreatør Bjørnar Buxrud i Morgenstern.Håper filmen vil inspirere flere
Sølvfisk-juryen sier følgende om vinnerfilmen for juli:

- I en Sølvfisk-måned helt på det jevne, var det én film som sto ut fra mengden. Storytels reklame for lydbøker både overrasker, begeistrer og underholder juryen. Tyske offiserer i full krangel, er jo befriende langt unna den norske hverdagen man er vant til å se i reklameblokka. Og valget med å la mor være helt likegyldig til barnas kjegling, er også både uvant og småfrekt. Helt supert, skriver juryen.

- Juryen synes det er ekstra gøy når jeg liten aktør viser vei og bryter med sin egen kategori, og vi håper denne filmen vil inspirere flere markedssjefer til å velge den spreke ideen neste gang. Gratulerer til Storytel, fortsetter juryen.

Produksjonsselskapet var Willy Nikkers med Stian Johansen som regissør.