Temaet i årsrapporten for 2018 var at samarbeid skaper vekst. Gjennom samarbeid på tvers av fagfelt, avdelinger og kunder, skaper EVRY løsninger som resulterer i innovasjon, effektivitet og lønnsomhet for sine kunder og kunders kunder. Som Nordens ledende IT selskap er det naturlig for EVRY å prioritere den digitale delen av bedriftens rapportering. Derfor har vi skapt et nettsted dedikert til dette formålet, og vi utviklet en digital brukeropplevelse som loser de som besøker siden gjennom det viktigste innholdet. Vi benytter animasjon og video for å presentere informasjon på en mer spennende måte. Nettstedet kan besøkes gjentatte ganger, år etter år, og vil kunne gjenspeile progresjonen ved EVRYs ulike initiativer.

EVRY DIgital Årsrapport

Finansiell rapportering

«Missions tenkning har sørget for at vår selskapspresentasjon har blitt en mye mer dynamisk opplevelse.»
Mona Lunde Martinsen – Marketing Brand Manager

Vinn Farmandprisen

EVRYs rapportering er fremtidsrettet. Den dekker de finansielle og obligatoriske aspektene, som også legges frem på en engasjerende måte. Vi har gjort tallene mer levende. Den digitale rapporten utgjør nå en sentral del av EVRYs presentasjoner, og den har vært med på å tilføre et fornyet fokus internt i organisasjonen. Engasjementet hos sentrale investorer er revitalisert.

Det er også inspirerende og gledelig å vite at EVRYs årsrapporter for 2015, 2016 og 2017 tok 3 gull og 4 sølv i Farmandprisen.

Besøk årsrapporten her!

Takk til Feed for kode.

__
Du kan se hele prosjektet på Mission sine sider.